Obavijesti

Show

Komentari 10

Đokovićev brat i djevojka Saška u Hrvatskoj su proslavili prvu godišnjicu veze, objavili fotke...

Đokovićev brat i djevojka Saška u Hrvatskoj su proslavili prvu godišnjicu veze, objavili fotke...
11

Najljepših godinu dana provedenih s tobom Djongice, napisala je uz video na kojem Đorđe svijetlom svijeće proučava meni u restoranu

Đorđe Đoković (27), brat tenisača Novaka Đokovića (35), trenutno ljetuje u Hrvatskoj gdje je s djevojkom Saškom Veselinov proslavio prvu godišnjicu veze. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa ...

Saška je na Insta Storyjima podijelila nekoliko fotografija s odmora i Đorđu uputila dirljivu poruku.

- Najljepših godinu dana provedenih s tobom Djongice - napisala je uz video na kojem Đorđe svijetlom svijeće proučava meni u restoranu. 

Kada je Novak Đoković prije nekoliko mjeseci imao problema s australskim vlastima i završio u 'imigracijskom' pritvoru Saška mu je putem društvenih mreža poručila riječi podrške. 

- I prije nego što sam upoznala sadašnjeg dečka i njegovu obitelj, u mojoj kući je Novak Đoković bio član obitelji. Njegova borba na terenu nije se propuštala. Upornost, volja i želja da postane broj jedan mnoge od nas je inspirirala da ustrajemo u onome što radimo, u sportu, školi, čitavom životu. Novak je bio naš uzor tijekom odrastanja - napisala je Saška uz fotografiju na kojoj se grli s prvim tenisačem svijeta. 

Đorđe je prije veze sa Saškom bio u vezi s Tijanom Ralić, s kojom je prekinuo 2019. nakon četiri godine veze. Presudile su njihove obaveze, ali i činjenica da su bili u vezi na daljinu jer je ona studirala u Milanu.

Iako nije popularan poput brata, Đorđe je također tenisač.Ponekad je s bratom igrao u parovima, ali još mu se nije približio po uspjesima. Đorđe je odrastao u Novakovoj sjeni te je jednom prilikom i sam priznao da to nije uvijek lako, tim više jer je odlučio krenuti njegovim stopama.

- Nije lako biti Novakov brat. To ima i dobre i loše strane. Biti brat prvog tenisača svijeta je privilegija i znači imati otvoren put. Gdje god da odem, svi me dočekuju jako dobro, međutim, kada izađem na teren, prezime donosi dodatni pritisak, svi igrači imaju dodatnu motivaciju protiv mene -  ispričao je Đorđe za Nezavisne novine.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’