Obavijesti

Show

Komentari 0

Dokumentarac o Britney otkrio bizarne detalje: Tuče supruga, a zbog kave ima manične epizode

Dokumentarac o Britney otkrio bizarne detalje: Tuče supruga, a zbog kave ima manične epizode
7

Dokumentarni film u sebi sadrži brojne uznemirujuće i dosad nepoznate detalje iz života Britney Spears, koja je dugi niz godina bila pod skrbništvom oca te je napokon počela živjeti slobodno

VIDEO

Glazbenica Britney Spears (41) već se neko vrijeme nalazi pod budnim okom javnosti zbog čestih ispada i neobičnog ponašanja na društvenim mrežama. Brojni smatraju da uopće nije riječ o njoj, nego da je Britney zamijenila njena dvojnica. Sada su njene 'mračne tajne' prikazane u dokumentarcu 'TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom' koji je premijerno prikazan u utorak na Foxu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

fan britney spears 01:03

Britney nije povezana s ovim filmom niti je sudjelovala u stvaranju istog, a nije se ni oglasila povodom njegovog izlaska. Oglasio se pak njen suprug, Sam Asghari (29) koji je zbog filma napao TMZ. 'Ne vjerujte svemu što vidite na internetu', rekao je kratko. Dokumentarni film koji je stvorio TMZ u sebi sadrži brojne bizarne i dosad nepoznate detalje iz života Britney Spears, koja je dugi niz godina bila pod skrbništvom oca te je napokon počela živjeti slobodnim životom.

Izvršni producent TMZ-a, Charles Latibeaudiere u dokumentarcu navodi kako Britney većinu svog vremena provodi upravo kod kuće te da 'živi u virtualnoj izolaciji'. Urednik filma, Brad Appleton, otkrio je kako se Britney ponekad odveze do mirne staze, parkira i odjednom krene meditirati. Prema riječima drugih, Britney se često sunča pored svog bazena, a nerijetko ide i u teretanu.

Britney Spears dokazala da je opsjednuta princezom Dianom: Fanovi u videu uočili detalj...
Britney Spears dokazala da je opsjednuta princezom Dianom: Fanovi u videu uočili detalj...

Jedna od bizarnih činjenica koje su navedene u dokumentarcu je dnevna doza kofeina koju Britney konzumira dnevno. Harvey Lein, osnivač TMZ-a, tvrdi kao Britney dnevno pije na litre kave, energetskih napitaka i čaja od maslačka, a to sve navodno pridonosi njenim 'maničnim epizodama'. Britney je ove tvrdnje demantirala i prije nego što je film izašao te je rekla kako pije samo sok od lubenice.

U dokumentarcu se spominje i spavanje Britney Spears. Glavni urednik Fabian Garcia otkrio je kako mu je jedan izvor rekao da Spears jako puno spava, čak ponekad i danima.

- Ponekad spava danima. Tri dana samo spava, a onda idućih nekoliko dana ne spava uopće - rekao je i otkrio da pjevačica voli čitati knjige dok je budna.

Novi film u sebi ima i neke uznemirujuće stvari, a jedna od njih je Spearsina fascinacija noževima. Osnivač TMZ-a tvrdi da su, nakon što se odlučilo da Britney više neće biti pod očevim skrbništvom, preporučili da se noževi drže podalje od Britney. Otkrio je i kako mu je više izvora reklo da pjevačica voli noževe, možda malo previše.

REUTERS 09-09-2021 05:17 #8

- Rekli su mi da ona umire od straha da će netko doći usred noći, privezati je za kolica i odvesti na psihijatriju. Jedan od izvora navodi da se užasno boji da će ponovno biti institucionalizirana - rekao je. Ovo nisu prve tvrdnje o njenoj fascinaciji s noževima. Prošle ju je godine sestra Jamie Lynn Spears (32) optužila u memoarima 'Things I Should Have Said' da ju je sestra jednom prilikom zaključala u sobu i ispred nje mahala nožem.

330803649

Uz sve to, u dokumentarcu se tvrdi da Britney ima često problema u braku sa Samom, a navodno je između njih nekoliko puta došlo i do fizičkog obračuna. Probleme je imala i u prethodnom braku pa se od bivšeg supruga Kevina Federlinea razvela. S njim ima dvojicu sinova, Seana Prestona (17) i Jaydena (16), koje prema tvrdnjama TMZ-a, Britney nije vidjela više od godinu dana. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...