Show

Komentari 67

Dolores Lambaša (28) je ostavila Franu Lasića (54)

Dolores Lambaša (28) je ostavila Franu Lasića (54)

Nakon dvije godine veze Lambaša pakira kofere i seli se iz stana svog starijeg dečka. Glumica kaže kako su ona i Frano već dulje imali problema

Obavještavamo sve drage ljude da se danas, nakon duge i dobro skrivane bolesti, odselila iz naših srca i zauvijek nas napustila ljubav Dolores Lambaše i Frane Lasića, poslala je glumica SMS prijateljima.
- Imali smo probleme već dulje. Zato smo odlučili ljeto provesti odvojeno kako bismo odlučili što dalje. Na kraju smo oboje shvatili da našoj vezi nema spasa - kaže Dolores (28).
Glumica će se nakon povratka u Zagreb iseliti iz stana u kojem je živjela s Lasićem (54) za njihove dvogodišnje veze. Franin komentar nismo uspjeli dobiti jer je na jedrenju, a mobitel mu je isključen, navodno zbog neplaćenih računa. Dolores je na odmoru u Umagu, gdje je snimljena kako u zoru nakon tulumarenja šeće s Josipom Radeljakom (64). Dikan nije htio potvrditi niti demantirati nagađanja da mu se ponovno posrećilo osvojiti mladu ženu. Dolores je to objasnila kako je izašla s društvom Alke Vuice u kojem je bio i Dikan.

DOLORES I DIKAN ZAJEDNO GLEDALI FINALE U UMAGU
Nakon što su zajedno šetali Umagom, Radeljak i Dolores u nedjelju su skupa gledali finale ATP turnira. Alka Vuica kazala je kako je to nevino druženje u kojem nema pretjerane magije.

Najčitaniji članci