Obavijesti

Show

Komentari 8

Domaći glazbenici rasplesali su publiku na trajektu za Vela Luku u spomen na velikog Olivera

Domaći glazbenici rasplesali su publiku na trajektu za Vela Luku u spomen na velikog Olivera
16

Četvrta obljetnica 29. srpnja započet će koncertom ispred crkve sv. Josipa u Veloj Luci, a pravu uvertiru u spomen Olivera održali su Tedi Spalato, Dupini i mnogi drugi koji su zabavljali goste na trajektu od Splita

VIDEO

U petak 29. srpnja bit će četvrta godišnjica smrti legendarnog pjevača Olivera Dragojevića, a tim povodom Općina Vela Luka organizira veliki koncert 'Trag u beskraju' u čast pjevaču. Obljetnica se započela obilježavati koncertom njegovih Dupina i gostiju na trajektu koji je oko 18 sati u utorak krenuo iz Splita.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ispraćaj Olivera VIDEO

Svi putnici na trajektu uživali su u svirci koja je trajala od isplovljavanja iz splitske luke pa sve do uplovljavanja u Oliverovu rodnu Velu Luku, a nastupili su Dupini, Tedi Spalato, Marko ToljaZorica Kondža, Ante Gelo, Petar Dragojević..

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim koncerta koji je uvertira u događanja posvećena Oliveru Dragojeviću, glazbeniku čije su pjesme spajale svijet i brisale granice, u srijedu 27. srpnja bit će svečano otvorenje izložbe 'Oliver u objektivu Livija Andrijića' u atriju Centra za kulturu.

- Možda nekad glupo pričati, ali on je nama pričao da je kao klinac svirao usnu harmoniku i da je zapravo prvi dinar, to jest kunu zaradio na toj liniji. Pa ima neke simbolike u tom - rekao  je glazbeni producent Ante Gelo za InMagazin.

Koncert će biti u petak 29. srpnja s početkom u 21 sat na pijaci ispred crkve sv. Josipa u Veloj Luci. Na koncertu će nastupiti Gibonni, Tedi Spalato, Marko Tolja, Antonio Serrano, Dupini, klapa Ošjak. Glazbeni producent Ante Gelo s orkestrom kojim ravna maestro Alan Bjelinski vodit će kroz ovu glazbenu priču sve ljubitelje lika i djela neponovljivog Olivera. 

- Spontano, bez puno razmišljanja. Svi se znamo, svi se veselimo, guštamo, svi jedna čekamo da ovo krene. Što reći baš uživancija - ispričao je Petar Dragojević.

Oliverova udovica, Vesna Dragojević nedavno je ispričala za Jutarnji kako ona i njena obitelj vole provoditi ljeto u Veloj otkako nema Olivera. Ipak, tuga je i dalje velika.

- Sredila sam to sebi nekako u glavi da njega nema. Ja znam da ne mogu tu ništa promijeniti. Imam djecu, unuke, imam prijateljice, kako u Veloj Luci, tako i u Splitu. Družim se s ljudima koji mi pašu, izbjegavam one koji me satru žalopojkama. Oliver i ja uvijek smo živjeli bez ikakvih pritisaka. Voljeli smo skupa i putovati, kad su nam dica već bila veća - prisjetila se Vesna dodajući kako je život s Oliverom bio divan i kako bi, da je tu, bio ponosan na svoju djecu.

storyeditor/2022-06-30/oliver03_mrXT3pd.jpg

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu