Show

Komentari 12

Domaćina Viktora pojela trema: 'Atmosfera je dosta utjecala na cjelokupan dojam večere...'

Domaćina Viktora pojela trema: 'Atmosfera je dosta utjecala na cjelokupan dojam večere...'

Na putu do Viktora kandidati su nagađali kakva će biti Viktorova večera, a stekli su dojam da će jesti kinesku hranu. 'Nadam se da neće biti sa štapićima', rekao je Jovan

Današnji domaćin u 'Večeri za 5 na selu', ugostitelj Viktor Polić, kod Jovana i Maje pokazao se kao strog kritičar koji ne daje visoke ocjene pa su ostali kandidati s nestrpljenjem iščekivali njegovu večeru. Viktorov se jelovnik sastojao od predjela naziva Bučorizo, glavnog jela Gluteus maximus i deserta Dolce vita.

POGLEDAJTE VIDEO 

- Meni mi govori da je domaćin perfekcionist, dao je nazive koje ništa ne razumijem - komentirao je Ivan

Na putu do Viktora kandidati su nagađali kakva će biti Viktorova večera, a stekli su dojam da će jesti kinesku hranu.

- Mislim da će ova večera biti drugačija nego naša s obzirom na to da smo malo pričali na kineskom - u šali je rekla Iris, a Jovan dodao:

- Nadam se da neće biti sa štapićima.

Kad su došli, Viktor ih je ponudio aperitivima - za dame liker od vina i rakiju od jabuke i višanja, a za gospodu travaricu dok su ostali kandidati komentirali kako domaćin ima tremu. 

Viktor je ubrzo poslužio rižoto od buče te pitao goste kakva vina žele uz jelo.

- To je njemu profesionalna deformacija, ali ovo je obična večera na koju smo se došli družiti pa mislim da je malo pretjerao s tim -rekla je Maja, a Jovan je komentirao hranu:

- Svidio mi se sir, topio se u ustima, a probao sam i rižoto koji inače ne jedem i isto je bio finog okusa.

Uskoro su prešli na glavno jelo - teletinu ispod peke, prilog krumpir i ratatouille.

- Okusom mi je nešto malo falilo, rekao bih ljubavi - komentirao je Ivan, a njegovoj supruzi Iris sve je bilo fino iako joj je teletina bila malo suha. Jovan je komentirao kako prvi put jede teletinu te da ne jede ni janjetinu.

- Nije bilo premasno, ali jednostavno nije nešto u čemu bih mogla uživati - rekla je Maja.

Na red je došao i desert - aromatične šljive s kremom od mascarponea, uz što je domaćin poslužio novo vino. Jovanu se to svidjelo zato što smatra da se Viktor želio pokazati kao dobar domaćin koji se razumije u vina, a Ivan je rekao:

- Sva ta tri vina išla su mi uz svako jelo, ali mislim da mi bi išlo i jedno vino uz svako jelo.

 Kad je o desert riječ, svima se svidio okus.

- Šljiva je bila unutra, osjetio se malo i cimet, keksi…, bilo je fino - rekla je Iris.

Viktor i Ivan pripremili su stvarno pravo iznenađenje - Ivan je zasvirao na tamburici i zapjevao.

- Vidim da je iznenađenje uspjelo - rekao je Ivan, a Iris dodala kako je Viktor od iznenađenja zaboravio tekst.

- Super ste bile pratnja, svaka čast! - Jovan je komentirao Maju i Iris, a Viktor im je potom donio darove da se sjećaju ove večeri. 

Jovan je za Viktorovu večeru dao desetku zato što mu je sve bilo super - i atmosfera i domaćin, Iris se odlučila za devetku - večera joj je bila bolja nego prošle dvije, ali nije bila za deset, Ivan se također odlučio za devetku zato što mu nešto nije štimalo u glavnom jelu, a Maja je dala ocjenu pet zato što je to bila večera za pet. 

Sutra je u 'Večeri za 5 na selu' domaćin glazbenik Ivan, a kakva će jela pripremiti gostima te hoće li imati najbolje iznenađenje - ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa od 20 sati na RTL-u. 

Najčitaniji članci