Show

Komentari 1

Donatella i kći Allegra donirale 200.000 eura milanskoj bolnici

Donatella i kći Allegra donirale 200.000 eura milanskoj bolnici

Modna dizajnerica i njezina kći Allegra milanskoj bolnici San Raffaele donirale su 200.000 eura da bi pridonijele borbi protiv korona virusa. Navodi kako su u ovim trenucima bitni zajedništvo i potpora

Direktorica modne kuće Versace, Donatella (67) i njezina kći Allegra (33) veliku svotu novca doniraju Odjelu za intenzivnu skrb milanske bolnice San Raffaele koja vapi za pomoći zbog golemog broja pacijenata koji se ondje liječe od posljedica korona virusa.

MILAN - JESSICA ALBA 2009 CALENDAR PRESENTATION

- U ovakvim trenucima važni su zajedništvo i potpora. No potrebno je pomoći i svima onima koji su na prvim linijama borbe protiv bolesti te se svakodnevno trude spasiti stotine života -  rekla je modna dizajnerica, a prenosi britanski Harper's Bazaar. 

- Zbog toga smo Allegra i ja odlučile donirati novce Odjelu intenzivne skrbi bolnice San Raffaele u Milanu. Naša su srca i misli uz sve pogođene ovom bolešću, uz sve liječnike i medicinsko osoblje koje posljednjih tjedana neprekidno i nesebično radi, nastojeći učiniti najviše što može za naše najmilije.

- Ovo je vrijeme u kojemu kao društvo moramo biti ujedinjeni i voditi računa jedni o drugima - napisala je na društvenim mrežama.

Italija je druga najpogođenija zemlja epidemijom koronavirusa nakon Kine, u kojoj se bolest pojavila krajem prošle godine. Širenje bolesti zasad ne pokazuje znakove usporavanja.

U nedjelju je zemlja izvijestila o novih 368 preminulih što je najveće povećanje od početka epidemije 20. veljače. U usporedbi sa subotom broj mrtvih je u nedjelju porastao za više od 25 posto i iznosi 1809 žrtava. 

U jedan dan broj zaraženih porastao je 17 posto i sada je u toj zemlji 24.747 zaraženih. Mortalitet je posebno visok i iznosi 7,3 posto.

"Convivio"

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci