Obavijesti

Show

Komentari 0

Donosimo vam hit predstave, ostanite doma i pogledajte ih

Donosimo vam hit predstave, ostanite doma i pogledajte ih
6

Cilj projekta je olakšati svima boravak kod kuće, a ako dosad niste bili zaljubljenik u kazalište, probajte, možda vam se svidi. Potrebno je samo kulturu pustiti u vaše domove...

VIDEO

Ako ste propustili premijere, predstave su vam i dalje dostupne na YouTube kanalu i portalu 24sata.

Od srijede 18. ožujka kazalište je preselilo u vaše domove. Više nije potrebno srediti se, sjesti u automobil, odvesti se na lokaciju i tamo uživati u najboljim baletima, operama, predstavama... sada je potrebno samo nekoliko klikova mišem. Zaljubljenici u kazalište došli su na svoje. U svakom trenutku izvedbe 'Tko pjeva zlo ne misli', 'Labuđe jezero' i 'Ero s onog svijeta' je preko kanala 24sata pratilo nekoliko tisuća ljudi, a pozitivnih komentara ne nedostaje. Čini se da je suradnja 24sata s HNK-om i Croatia Filmom uspjela stvoriti i nekoliko 'preobraćenika'.

Pogledajte u 20 sati predstavu 'Evanđelje' na portalu 24sata
Pogledajte u 20 sati predstavu 'Evanđelje' na portalu 24sata

- Nikad nisam išao u kazalište, nije me to zanimalo, ali sad, kad sve prođe, vidimo se tamo - samo je jedan u nizu simpatičnih komentara naših gledatelja, a javilo nam se i nekoliko presretnih roditelja koji su zajedno s djecom uživali u umjetnosti.

Večeras u 20 sati možete gledati hit predstavu 'Evanđelje', a u nedjelju vam u isto vrijeme donosimo dramu 'Ljudi od voska'. Sve prenosimo na 24sata.hr te YouTube kanalu i Facebook stranici 24sata

POGLEDAJTE VIDEO:

Predstava 'Evanđelje nastala' je kao koprodukcija Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu i Emilia Romagna Teatro Fondazione iz Modene, uz suradnju s kazalištem Vidy iz Lausanne, Maîson de la Culture d’Amiens – Centre de Création et de Production et Théâtre de Liège, a u projekt je uključena i švicarska kinoteka. Na svakom od brojnih europskih gostovanja u protekle dvije sezone predstava Evanđelje bila je ispraćena ovacijama i sjajnim kritikama.

Vrijeme provedeno u svom domu u izolaciji nećete nikada lakše prebroditi nego uz hit predstave koje vam donosimo. Pridržavajmo se uputa i ostanimo doma!

POGLEDAJTE I OSTALE PREDSTAVE:

Predstava 'Tko pjeva, zlo ne misli'

 Balet 'Labuđe jezero'

Opera 'Ero s onoga svijeta'

Cilj projekta je olakšati svima boravak kod kuće, a ako dosad niste bili zaljubljenik u kazalište, probajte, možda vam se svidi. Potrebno je samo kulturu pustiti u vaše domove.

Predstave na YouTube kanalu nisu namijenjene komercijalnoj upotrebi, emitirat ćemo ih u edukacijske, humanitarne ali i zdravstvene svrhe u suradnji s HNK Zagreb i Croatia filmom. Naime, svaka izolacija koja podrazumijeva drastično reduciranje socijalnih kontakata može imati negativan utjecaj i na naše na psihičko zdravlje, a umjetnost u takvim situacijama omogućuje ljudima da se s mnogo manje stresa prilagode izvanrednoj situaciji u kojoj su se našli oni i njihove obitelji.

#zajedno24sata

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Klikni i pogledaj balet 'Labuđe jezero' samo na portalu 24sata
HNK I 24SATA VAM DARUJU

Klikni i pogledaj balet 'Labuđe jezero' samo na portalu 24sata

GLEDAJTE U ČETVRTAK U 17 SATI Budite uz YouTube kanal 24sata ili portal 24sata.hr i pratite 'Labuđe jezero' koje vam donosimo u suradnji sa zagrebačkim HNK i uz tehničku podršku Croatia Filma

Klikni i gledaj predstavu 'Tko pjeva, zlo ne misli' na 24 sata
HNK i 24SATA VAM DARUJU

Klikni i gledaj predstavu 'Tko pjeva, zlo ne misli' na 24 sata

Hit predstava 'Tko pjeva zlo ne misli' iščekivala se s nestrpljenjem, a na kazališne daske postavio ju je redatelj Rene Medvešek. Publika ju je s oduševljenjem prihvatila nakon prvih izvedbi u rujnu 2017.
Pogledajte u 20h operu 'Ero s onog svijeta' na portalu 24sata
HNK I 24SATA VAM DARUJU

Pogledajte u 20h operu 'Ero s onog svijeta' na portalu 24sata

GLEDAJTE DANAS Budite uz YouTube kanal 24sata ili portal 24sata.hr i pratite 'Eru s onog svijeta' kojeg vam donosimo u suradnji sa zagrebačkim HNK i uz tehničku podršku Croatia Filma