Obavijesti

Show

Komentari 35

Doris je aktivna trudnica: Neću ići na rodiljni, lijepo mi je raditi

Doris je aktivna trudnica: Neću ići na rodiljni, lijepo mi je raditi
6

Iako je ušla u šesti mjesec trudnoće, zvijezda telenovele i filma “Larin izbor” Doris Pinčić s kolegom Robertom Kurbašom otvorila je dječji edukativno-zabavni centar

VIDEO

Osjećam se kao da uopće nisam trudna. Nisam imala ni mučnine, samo mi je ljetos znalo biti loše, ali zbog vrućine. Ma super sam, kaže Doris Pinčić Rogoznica (25). 

Zadarska glumica i suprug Boris Rogoznica (26), bivši kandidat TV showa “Hrvatska traži zvijezdu”, za tri mjeseca će dobiti prvo dijete. Vesele se roditeljstvu i već imaju ime za bebu. 

Mladenci čekaju sina, ime su već odabrali, ali ga taje

Iako nam Doris nije htjela otkriti djetetov spol, budući tata se ipak pohvalio da će dobiti sina, ali ime će, kaže, otkriti tek kad se beba rodi.

- Još nismo spremili dječju sobicu, a najbolje savjete o trudnoći i porođaju dobila sam od sestre, koja ima troje djece. Smirena je i nikad ne paničari, pa s njom uvijek mogu pričati o svemu - rekla je Doris. 

Glumica se poslije dvije uspješne sezone serije “Larin izbor” zaposlila na radiju, a rodiljni dopust ni ne namjerava uzimati.

- Posao na radiju mi je toliko lijep, zabavan i opuštajući, a imam i sreće što živim preko puta ulice u kojoj radim. Što se mene tiče, mogu ravno s posla otići u bolnicu rađati - smije se Doris. 

Boris, za kojeg se glumica udala prije mjesec dana u rodnom Zadru, ne boji se očinstva jer po prirodi nije paničar. Najbolji savjet dobio je od Roberta Kurbaše (36), koji je prije tri mjeseca dobio sina Marka Iliju.

- Rekao mi je da iskoristim ovo vrijeme dok ne dođe beba i glupiram se jer će poslije sve biti drugačije, ali i ljepše - rekao nam je Boris. 

Budući tata kaže da jedva čeka grijati bočice i mijenjati pelene jer od početka veze sa zvijezdom “Larina izbora” ravnopravno sudjeluje u kućanskim poslovima.

- Studirao sam u Splitu i četiri godine živio sâm. Nema toga što ne mogu skuhati, čistim, perem, uredan sam i pedantan - kaže Boris.

Iako su u braku tek mjesec dana, supružnici su zbog prinove odgodili medeni mjesec. Nadaju se da će sljedeće godine moći otputovati na neku egzotičnu destinaciju. Sina će čuvati bake, a možda će ga povesti sa sobom. Doris, koja je s Robertom Kurbašom, kolegom iz kazališne predstave “Lutka”, ovih dana u Zagrebu otvorila Kupid, edukativno-zabavni centar za djecu, aktivna je trudnica pa je krenula na pilates.

- Dosad sam samo gledala vježbe, ali u centru imamo tečaj za trudnice na koji sam se i sama upisala - kaže glumica. 

Prijatelji će im voditi djecu u centar

Doris će u centru voditi i dramski studio za djecu, a Robert će se posvetiti starijim polaznicima. Pomagat će im Dorisin kolega s fakulteta Jadran Grubišić.

- Glavni moto našeg centra je ozbiljno se zezati. Organizirat ćemo tematske rođendane, mini tulume s karaokama i DJ-ima, imat ćemo dnevnu igraonicu i razne radionice, od mađioničarstva do stripa - kaže Doris. 

Njezin i Robertov centar oduševio je glumca Petra Ćiritovića i voditeljicu Mirnu Maras, koji će ondje sigurno često voditi i svoje mališane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala