Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Doris je bijesna na Nikolinu: 'Zagorka, što dalje od mene'

Nakon što su se vratile s tržnice, Nikolina je započela s kuhanjem. Skeptična ili ne, Elanoris je kazala ostalim djevojkama da joj pomognu u kuhinji što se Nikolini nije svidjelo

Foto: Nova TV
8 komentara

Elvis se s djevojkama vratio s jedrenja i dok su one još spavale, mami Elanoris prepričavao je događaje s putovanja. Ono što ga je posebno zanimalo jest zašto je u show vratila baš Nikolinu. 

- Uzela sam Nikolinu, jer ni s jednom ne može ništa, a Nikolina je eto, najmanje zlo - kazala je mama te se i osvrnula na eliminaciju druge Nikoline.

VIDI OVO: ZVUK KOJi JE SRUŠIO INTERNET - Laurel ili Yanny?

'ŽENIM SINA?' Mama i sin u svađi: Merima je zaprijetila da će napustiti show

- Drago mi je da Nine više nema, s njom nije bila neka dobra vibracija - dodala je.

Kada je probudila djevojke, mama im je naložila da očiste stan, dok je Nikolinu odredila za kuharicu pa su zajedno krenule na splitski pazar. Šećući do tržnice, Nikolina je pitala mamu Elanoris ima li kakav savjet za nju kako da osvoji Elvisa 

- Ako sam već dobila drugu priliku, zašto da ju ne iskoristim -  izjavila je Nikolina. Dok Nikolina gaji nade kako će hranom osvojiti Elvisa, mama Elanoris poprilično je sigurna kako joj to neće uspjeti. 

Foto: Nova TV

- Ne vjerujem da Nikolina ima šansi kod Elvisa - otkrila je mama.

Nakon što su se vratile s tržnice, Nikolina je započela s kuhanjem. Skeptična ili ne, Elanoris je kazala ostalim djevojkama da joj pomognu u kuhinji što se Nikolini nije svidjelo. 

- Pomoć ne trebam jer mi ne izgledate sposobno s nožem - poručila je Nikolina Tihani i Doris te na njihovu zbunjenost dodala da joj više izgledaju kao cure za šminkanje. 

'ŽENIM SINA?' Cure otkrile da Dragana ima dečka: Marko ju poslao kući

- Sad si nam dala direktnu uvredu. Mogla si se i ti našminkati i sjeći luk - odbrusila joj je Doris, a Tihana je imala malo mirniji stav te je kazala kako je izgubila volju za pomaganjem Nikolini u kuhinji. 

- Zagorka što dalje od mene - ljuta je bila Doris, a kako je izgledala svađa čija se napetost mogla rezati nožem, saznat će se u večerašnjoj epizodi showa 'Ženim sina?'.

Vidi ovo: Rita Ora otkrila da je biseksualka.

Naši partneri pišu
Message