Obavijesti

Show

Komentari 29

Doris: Moja beba već razumije moj posao, nema komplikacija

Doris: Moja beba već razumije moj posao, nema komplikacija
7

Glumica kaže da je “hormoni ne pucaju”, a čak nema ni trudničkih prohtjeva. Osjeća se odlično i novi joj posao na radiju ne predstavlja problem. Želi razveseliti ljude

VIDEO

Iako je u šestome mjesecu trudnoće, Doris Pinčić Rogoznica (25) dobila je na Narodnom radiju dnevnu emisiju. Vodit će je ponedjeljkom od 10 sati. Osjeća se odlično i novi joj posao ne predstavlja problem.

- Beba ima razumijevanja za moj posao, a nemam nikakvih komplikacija - rekla je glumica koja nije htjela otkriti spol djeteta. Doris kaže da je “hormoni ne pucaju”, a čak nema ni trudničkih prohtjeva. Dosad je na istoj postaji vodila top listu domaćih hitova, a to će i dalje raditi jer i sama voli tu glazbu.

- Važno mi je da slušatelji dobiju sve bitne dnevne informacije, od stanja u prometu do vremenske prognoze, ali najbitnija mi je doza humora u ova teška vremena. Želim mojim slušateljima izmamiti osmijeh na lice - kaže zvijezda serije “Larin izbor”.

Sa suprugom Borisom još nije bila na medenome mjesecu jer su, kaže, prezaposleni. 

Trudnički trbuh Doris Pinčić Rogoznice jedva se nazire

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 29

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije