Show

Komentari 58

Doris objavila pozitivnu poruku o Božiću, pratiteljica je 'napala'

Doris objavila pozitivnu poruku o Božiću, pratiteljica je 'napala'

Pinčić je na Instagramu poručila kako je djeci puno važnija simbolika koju donosi Djed Mraz i slični likovi, a ne pokloni za Božić. No jedna od njezinih pratiteljica imala je kritiku na njezino mišljenje

Glumica i voditeljica Doris Pinčić (32) objavila je još jednu fotografiju sa snimanja emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. Danas je jedna od tema razgovora bila dokad se od djece očekuje da vjeruju u Djeda Mraza i slične likove.

POGLEDAJTE VIDEO: Doris u 'Superparu'

Potom se oglasila na Instagramu i napisala kako je zaključak da čak i kada djeca prestanu vjerovati, puno važnija od poklona je simbolika koju ovakvi likovi donose u njihove glavice i mašta koju bude.

- Mnogo više od poklona vrijedi ideja da se dobro dobrim vraća, to je zapravo Božić, kaže i sam Djedica. Otkrio nam je i da je najljepša želja koju mu je jedno dijete ove godine prišapnulo na uho - ona da ga moli da u sljedećoj godini svi u njegovoj obitelji budu zdravi i da je to sve što mu treba ovih blagdana. Pa vi kažite da nas nije i nekim dobrim stvarima ova 2020. naučila - napisala je Doris, a uz nju je pozirao i Djed Mraz. 

No njezina objava nije se svidjela jednoj od pratiteljica koja ju je pitala:

- A Mali Isus ništa? Kakav je to Božić bez Isusa? Tužno - napisala je, a Doris je odgovorila:

- Gdje ste to iščitali? Pratiteljica joj nakon toga više ništa nije napisala. Naravno, bilo je i onih koji su je podržali.

Doris trenutačno uživa u predblagdanskom raspoloženju. Nedavno je pokazala kako u opuštenoj atmosferi, u pidžami i ručniku oko glave, provodi vrijeme s djecom pokraj božićnog drvca. 

- Jedna od stvari za koje bih voljela da im ostanu pri vrhu uspomena iz djetinjstva je to koliko smo čitali. U knjige i dobru hranu mi nikad nije žao uložiti pa tome nastojim naučiti i njih - poručila je pored fotografije.

Najčitaniji članci