Show

Komentari 68

Doris pazi na liniju: Vježba uz bliskog Borisovog prijatelja...

Doris pazi na liniju: Vježba uz bliskog Borisovog prijatelja...

Trener Selver Kasa pomogao je Dorisinom bivšem suprugu Borisu skinuti višak kilograma kako bi došao do željene linije. Inače su bliski prijatelji, a sa Selverom trenira i Doris

Glumica i voditeljica Doris Pinčić (32) ljetos je objavila kako se razvodi od glazbenika Borisa Rogoznice (31) nakon sedam godina braka. Odlučili su kako je to najbolja odluka te da će ostati u dobrim odnosima zbog djece. Doris je nakon toga počela raditi punom parom, a posvetila se i sebi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na HRT-u vodi emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska', a snima i kulinarski videoblog 'Kuhinja babe Eve'. U slobodno vrijeme je s djecom, a u blagdanskom raspoloženju voli s njima provoditi vrijeme u toplom domu. Doris u užurbanom rasporedu stigne i trenirati, čemu može zahvaliti vitku liniju koju ima. 

Osim što uživa u finim obrocima, Doris puno vježba pa se kalorije brzo istope. Na Instagramu je pitala svoje pratitelje što ih zanima o temi prehrana i sport. Imala je live na Instagramu s trenerom i bodybuilderom Selverom Kasom.

Selver je inače blizak Borisov prijatelj. Glazbenik je prije nekoliko godina počeo paziti na prehranu i redovito trenirati pa se višak kilograma brzo otopio. Naime, Boris ranije nije imao liniju kakvu ima danas. Da dođe do željene linije pomogao mu je upravo Kasa, s kojim je prošlo ljeto i pozirao na Instagramu.

A osim na treninzima, kojima se priključila i Doris, Boris i Selver družili su se i privatno.

Pinčić redovito trenira, a baš poput njezinom bivšem suprugu, trener Selver joj je podrška.

 

Najčitaniji članci