Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
33 komentara

Došla je u grudnjaku i napravila skandal, a danas vodi svoj vrtić

Završila sam fakultet, teologiju, dalje nastavila studirati, a sada imam obrt za čuvanje djece u Zagrebu. Radimo mama i ja. Ujedno i pišem knjigu, ispričala je Sonja što je radila četiri godine otkad su ju svi zapazili u Areni

Foto: PIXSELL
33 komentara

Na otvaranje 66. Pula film festivala u crnoj dugoj haljini s dekolteom došla je atraktivna brineta Sonja Sabol (28) koju mnogi pamte kada je prije četiri godine na pulski festival došla u grudnjaku te se od vruće noći tada branila lepezom.

24sata | Autor: 24sata Foto: 24sata

Tada je svojom pojavom zagolicala maštu mnogih, a iako se u subotu navečer pojavila u nešto čednijem izdanju, ipak nije ostala nezapažena. Tada je izjavila kako se voli igrati s modom i nositi ekstravagantne kombinacije. Rodom je iz Rovinja.

- U te četiri godine otkad sam sasvim slučajno završila u medijima dogodilo se puno. Završila sam fakultet, teologiju, dalje nastavila studirati, a sada imam obrt za čuvanje djece u Zagrebu. Radimo mama i ja. Ujedno i pišem knjigu "Ljubav fatalne žene". Nije riječ o nikakvom ljubavnom romanu, već idem u srž svega i biti će zanimljiva sigurno. Dosta je riječ o seksu, ali nema ništa sladunjavo - odala je atraktivna brineta.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Kazala je da je došla na festival zbog filma "General", ali je dodala da svake godine dođe na festival u Pulu pogledati filmove i glumce. Na pitanje je li joj godila ili zasmetala "pažnja" koju je privukla na sebe prije 4 godine osebujnom pojavom, rekla je da je ona jaka žena.

- I večeras su me mnogi fotografirali. Nisam glumica, ali ponekad dobro glumim - kroz smijeh je rekla. Odala je da nije udata, a što se dečka tiče, nije htjela ništa dalje govoriti.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

- Smatram da za udaju imam vremena. Nisam više manekenka i fotomodel, danas imam obline kao što vidite - dodala je. Za one koji ju manje poznaju, riječ je o unuci starog Dinamovog nogometaša, povijesnog Stjepana Lamze.

- On je bio fantastičan u svoje vrijeme, ali je malo bio i boem i volio piti, a ostalo vam ne mogu govoriti jer sam isuviše mlada da bih se sjećala svih detalja - odala je "femme fatale". Kaže da je došla i upoznati Gorana Višnjića o kojem misli sve najbolje, pa se nada da će joj se želja naredne dane trajanja festivala i ostvariti.   

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message