Obavijesti

Show

Komentari 21

'Doug, oženio si 16-godišnju djevojčicu, meni je to pedofilija'

'Doug, oženio si 16-godišnju djevojčicu, meni je to pedofilija'
6

Supruga Courtney Stodden kritizirao je Nick Ritchie, jedan od sudionika reality showa u kojem sudjeluju Doug i Courtney. Nazvao ga ljigavcem i zlostavljačem

VIDEO

Postao je glavna tema medija kad je u svibnju 2011. oženio 16-godišnju Courtney Stodden. Ona je u kolovozu ove godine postala punoljetna i odmah je dobila hrpu ponuda da glumi u pornofilmovima. Umjesto toga, Courtney i Doug Hutchison (52) odlučili su sudjelovati u reality showu 'Couple's Therapy' i sa svima podijeliti detalje svoje veze. U showu sudjeluju i drugi parovi. Doug je tako već uspio steći 'ljutog neprijatelja'. Ne podnosi Nicka Richieja (33), a ni Richie nije oduševljen Dougom.

- Nije mi normalno da je čovjek tvojih godina u vezi s djevojčicom poput Courtney. Još mi je manje normalno da si se s 49 godina oženio za 16-godišnjakinju. Moram priznati, mislim da si zbog toga pedofil - rekao je Nick Dougu dok su sa savjetnikom pokušavali izgladiti svoje nesuglasice. 

Doug se pravdao govoreći da je u nekim istočnjačkim kulturama najnormalnije da čovjek njegovih godina bude u braku s djevojkom starom kao Courtney. Nick ga je pitao kako bi se osjećao da mu danas sutra njegova 16-godišnja kći kaže da se želi udati za 'prdonju' od 50 godina, ne bi li mu to bilo ljigavo. 

- Naprotiv, bio bih sretan što nije s nekim klincem svojih godina koji ne bi brinuo o njoj kao ozbiljan muškarac, već bi je dovodio u opasnost, davao joj drogu, alkohol, tko zna što sve - branio se Doug. 

Richie se na kraju ispričao Dougu što ga je prozvao zlostavljačem djece, no naglasio je da njegov životni stil i odabir partnerice ne odobrava. Nick  se 2010. u Las Vegasu oženio sa Shayne Lamas (26) samo osam sati nakon što su se upoznali. Začetnik je internetskog portala The Dirty koji objavljuje razne fotografije djevojaka s ponižavajućim komentarima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'