Show

Komentari 12

Dr. Phil prodaje vilu za 38 mil. kuna: 'Bojao bih se tu spavati'

Dr. Phil prodaje vilu za 38 mil. kuna: 'Bojao bih se tu spavati'

Osvjetljena je neonskim svjetlima, ima viseće stolice, prepuna je umjetničkih detalja, a neizostavan predmet su i figure prepariranih životinja oko kamina. Strani mediji nazvali su uređenje kuće 'bizarnim'

Televizijska zvijezda Phil McGraw (69), poznat kao Dr. Phil, prodaje vilu u Los Angelesu, točnije na Bevelry Crestu, za 5,75 milijuna dolara, odnosno 38 milijuna kuna. Fotografije luksuznog doma odmah su postale hit na internetu. 

Dr. Phil imanje je kupio 2007. godine, ali trenutačno ne živi tamo već ju je prepustio nekom drugom iz obitelji. 

Vila ima 573 kvadrata, a u jednoj prostoriji postoji zid s oružjem, o kojem su se korisnici društvenih mreža posebice raspisali. Vila s pet spavaćih soba i šest kupaonica ima i vinski podrum, kućno kino, sobu za biljar, bar...

Osvjetljena je neonskim svjetlima, ima viseće stolice, prepuna je umjetničkih detalja, a neizostavan predmet su i figure prepariranih životinja oko kamina. Strani mediji nazvali su uređenje kuće 'bizarnim', pogotovo zbog zastrašujućih stepenica.

- Ja ne bih mogao spavati u ovoj kući jer bih imao noćne more u kojima stepenice neprestano rastu i dolaze me zadaviti po noći - šalili su se korisnici Twittera te naglasili da novac ne može kupiti ukus. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Najčitaniji članci