Obavijesti

Show

Komentari 3

Draco iz Harryja Pottera: Fura okrugle naočale i blajha kosu

Draco iz Harryja Pottera: Fura okrugle naočale i blajha kosu

Glumac kojeg nikako ne bi prepoznali je mali plavi zlikovac Draco Malfoy koji je pripadao kući Slytherin, a kojeg je glumio britanski glumac Tom Felton...

VIDEO

Najpoznatiji mali čarobnjak na svijetu, Harry Potter, djelo je mašte britanske književnice J.K.Rowling (56). Prvo u serijalu od sedam romana, a zatim i u osam filmskih nastavaka, priča o Školi vještičarenja i čarobnjaštva Hogwarts, donijela je ovoj autorici milijunsku zaradu. Same knjige prodane su u nakladi većoj od 500 milijuna primjeraka. 

U filmskoj ekranizaciji ulogu Harry Pottera dobio je Daniel Radcliffe (29), a likove njegovih najboljih prijatelja, također čarobnjaka Ron Weasleya i Hermione Granger, utjelovili su Rupert Grint (30) i Emma Watson (28). 

Kada se prvi nastavak 'Harry Potter i Kamen mudraca' počeo snimati, Daniel je imao svega 11 godina, a pogledajmo kako poznati glumci izgledaju danas. 

29-godišnji glumac nakon filmova o Harry Potteru nije imao nekih značajnijih filmskih uloga. Svoju glumačku karijeru počeo je filmom 'Krojač Paname' 2001. godine. 

Osim filmova o malom čarobnjaku, Rupert Grint okušao se i na kazališnim daskama. Glumio je na Broadwayu u predstavi 'It's only a play' zajedno s Matthew Broderickom, Nathanom Laneom i Megan Mullally. 

Preslatka Hermiona ili Emma Watson, za razliku od svojih kolega, iskoristila je filmove o Harry Potteru kao odskočnu dasku. 'Noa', 'Ljepotica i zvijer' i 'The Circle' samo su neki od filmova u kojima je glumila, a prije svega Emma je pokrenula kampanju UN-a 'HeForShe' (On za nju), koja poziva muškarce da se zalažu za ravnopravnost spolova. 

Glumac kojeg nikako ne bi prepoznali je mali plavi zlikovac Draco Malfoy koji je pripadao kući Slytherin, a kojeg je glumio britanski glumac Tom Felton (31).  Za ulogu u filmu Tom je bio prisiljen blajhati kosu, a nakon Harry Pottera mogli smo ga vidjeti u 'Planet majmuna: Postanak', 'Belle', 'In Secret', 'Against the Sun' i drugim filmovima. 

Osim filmova Tom je veliki zaljubljenik u glazbu te je do sad obavio dva albuma 'Time Well Spent' i 'In Good Hands'. 

Tu je i Matthew David Lewis (29) kojeg se svi sjećamo po ulozi zbunjenog Neville Longbottoma koji se uvijek znao spetljati u svojim mađioničarskim trikovima. Osim po ulozi u Harry Potteru, Matthew je poznat po ulozi Jamie Bradleya u 'The Syndicate', Corporal Gordona u 'Towerblock'  i u BBC-om 'Bluestone 42'. 

Njih nitko ne voli imati u blizini: Ovo su tri najzlobnija znaka zodijaka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu