Obavijesti

Show

Komentari 0

Draga Marina, laka ti noć lijepa glumice i naša mila prijateljice

Draga Marina, laka ti noć lijepa glumice i naša mila prijateljice
4

Glumci su se oprostili od kolegice Marine Nemet bacajući latice cvijeća. Na velikom platnu puštali su se ulomci iz Marininih predstava, filmova i televizijskih serija

VIDEO

U svima si pobuđivala nježnost i pažnju. Uz tebe smo bili bolji ljudi i zato smo toliko tužni što te nismo uspjeli zadržati. Nema riječi kojima bih opisala silnu prazninu koju ostavljaš. Laku noć, lijepa glumice i naša prijateljice, rekla je Slavica Knežević na komemoraciji za Marinu Nemet u zagrebačkom kazalištu Gavella. Na velikom platnu puštali su se ulomci iz Marininih predstava, filmova i televizijskih serija. Kolege su se prisjetile kako im je Marina svako jutro na probe ili u garderobu donosila svježa peciva i omiljene bombone od kadulje. Glumicu, koja je prošle subote umrla u 51. godini od zloćudne bolesti, pokopali su u srijedu na groblju Miroševac. Na sprovodu je bilo nekoliko stotina ljudi. Kolegice Ksenija Pajić, Mirjana Majurec i Ankica Dobrić stajale su s obitelji kraj lijesa i neutješno plakale. Marinu su na posljednji počinak ispratile ljubeći latice cvijeća.

- Marina je slavu i uspjeh stekla još kao djevojčica. Kasnije se nikamo nije gurala, radije je drugima prepuštala pet minuta slave - rekao je Goran Grgić. Dodao je kako mu je Marina na pozornici bila sve: žena, sestra i prijateljica.

- Bila je satkana od same ljubavi. Draga moja mila Marina, sad se možeš prestati brinuti. Tvoja kći Tena prekrasna je djevojka. Ona je tvoje majčinsko remek-djelo - u suzama je rekla Anja Šovagović Despot. Marinu je opisala kao osnivačicu škole nesebičnosti u koju je upisala sve prijatelje i kolege. Ankica Dobrić prisjetila se posljednjeg susreta glumaca s voljenom kolegicom Marinom prije desetak dana.

- Tad si se oprostila od nas. Nikad neću zaboraviti krik koji si ispustila na kraju predstave 'Tartuffe' u Gavelli. I sama bih sad tako kriknula, ali znam da bi mi ti rekla: 'Nemoj, Anči' - zajecala je Ankica Dobrić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine