Obavijesti

Show

Komentari 17

Dragan iz 'Ljubav je na selu': 'Tražim curu za kopanje i party'

Dragan iz 'Ljubav je na selu': 'Tražim curu za kopanje i party'
5

Kaže da ne želi ni premršave ni predebele cure, a nada se kako će buduća partnerica s njim dijeliti ljubav prema techno glazbi. Volio bi s novom curom ići na Ultru

VIDEO

U novoj sezoni showa “Ljubav je na selu” sreću traži simpatični farmer Dragan Kežić (46) iz mjesta Ostrići-Seoci. Iza njega je teških nekoliko godina, ostao je bez supruge i sad je samohrani otac troje djece.

- Ta obiteljska tragedija nas je sve pogodila. Ja sam preuzeo odgovornost i guramo - rekao je farmer u svojoj najavi i dodao:

- Radim u polju. Imam vinograd od dva hektara s 12.000 loza. Sin mi pomaže u tome, a kćeri pomažu oko kuće. Skuhaju i očiste - kaže. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dame iz 'Ljubavi na selu'

Pokretanje videa...

01:42

A kad ne radi u polju, Dragan se voli opustiti uz techno i dance glazbu 90-ih godina. Domaće estradnjake ne preferira, a priznaje i kako voli živjeti mladenački i izlaziti.

- Bio sam u Frankfurtu na Love Parade i Ultri u Splitu prije nekoliko godina. Ne izlazim često zbog obitelji i djece, ali volim otići tu i tamo na dobar festival - kaže nam Dragan.

Od buduće partnerice očekuje da bude vrijedna, da zna kuhati, da ne viče i da je lijepa. Kaže da ne želi ni premršave ni predebele cure, a nada se kako će buduća partnerica s njim dijeliti ljubav prema techno glazbi.

- Da možemo skupa otići na Ultru, da se zajedno zabavljamo kad, naravno, to dopusti vrijeme. A glazba spaja ljude. Bilo bi dobro i da radi u polju - šaljiv je ovaj vrijedni farmer.

U najavi je rekao kako se nada mlađoj djevojci, ali i tu je “fleksibilan”.

- Neće biti presudno, ali želim novi početak, a mislim da bi se mlađa žena bolje uklopila u moju obitelj - dodaje Dragan.

Za sebe kaže da je društveni tip, ali da mu je obitelj ipak na prvome mjestu. Svojim kćerima tepa da su princeze, a sa sinom voli otići na boćanje.

- Moj odnos s djecom je prijateljski, ja sam im kao stariji brat - rekao je Dragan u najavi.

A sad kad je rekao kakvoj se dami nada, što misli kakva će ga zapravo zadesiti?

- Ja mislim da će doći partijanerice s dugim noktima koje ne vole polje. Valjda će se pojaviti neka barem za boćat - završava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...