Show

Komentari 17

Dragan je ljubio Dijanu, Neven Milenu 'po ruski' pa Samantu, a Suzi i Zoran nisu krili strasti...

Dragan je ljubio Dijanu, Neven Milenu 'po ruski' pa Samantu, a Suzi i Zoran nisu krili strasti...

Show 'Ljubav je na selu' donio nam je pregršt zabave i smiješnih trenutaka, ali bilo je tu i vatrene romantike kad su naprosto frcale iskre. Donosimo vam pregled najboljih poljubaca ove sezone

Emisija 'Ljubav je na selu' iznjedrila je 15 brakova i 18-ero djece, a sudeći po količini poljubaca koje smo imali priliku gledati, izgleda da će i ova sezona biti plodna za nove veze i brakove.

POGLEDAJTE VIDEO:

U prošloj epizodi 'Ljubav je na selu' Dijana i Dragan razmijenili su vrući poljubac na večeri dok mu je ona sjedila u krilu. Poljubac se nije svidio drugim Draganovim kandidatkinjama: Olji i Kristini, koje su komentirale da je možda za vrijeme poljupca mislio na nekoga drugog.

Ipak, do sada najpoznatiji poljubac je definitivno onaj između Milene i Nevena. Milena je odlučila pokazati Nevenu tehniku ruskog poljupca, nakon čega mu je ponudila i da joj dotakne grudi.

Milena nije ostala dugo u showu: dramatično je napustila emisiju tako da je samu sebe diskvalificirala.

Nevenu to nije jedini poljubac u ovoj sezoni. Nakon Mileninog ruskog poljupca, probao je i francuski, ali ovaj put s drugom kandidatkinjom.

Neven i Samanta su na zabavi svih farmera uživali u međusobnom društvu, a nakon poljupca Samanta je komentirala kako se Neven jako dobro ljubi. Ne zna se je li to rezultat prakticiranja ruskog poljupca s Milenom ili je Neven vježbao i prije.

Par za koji se špekulira da je sada u braku - Suzi i Zoran - nisu krili svoju zaljubljenost u showu. Prvi poljubac dogodio se na zabavi, kad ju je Zoran privukao sebi i strasno poljubio.

Jutro nakon toga jedva se suzdržavao da ju ponovno ne poljubi, a ostali kandidati su odmah prepoznali taj sjaj u očima i zaključili - ima tu nečeg.

Najčitaniji članci