Obavijesti

Show

Komentari 7

Drama Hitchcockove muze: Nisam se najela već 20 godina

Drama Hitchcockove muze: Nisam se najela već 20 godina
1

TO SU PROBLEMI Glumica Tippi Hedren dvaput je pala na glavu i otad ne osjeća miris ni okus pa zaboravlja jesti što brine njezinu obitelj jer je premršava

VIDEO

Grozno mi je tako živjeti. Što god da pojedem ne osjetim razliku. Dva sam puta pala i udarila glavom i otad imam problema s mirisom i okusom, rekla je glumica Tippi Hedren (86). Dodala je da okus ni miris više uopće ne osjeti, pa zbog toga zaboravlja jesti. 

Njena obitelj brine se za glumičino zdravlje. Njezina kći Melanie Griffith (59) i unuka Dakota Johnson (27), također glumice, često joj donose delikatese u nadi da će se Tippi oraspoložiti.

- Jedino me čokolada veseli jer se sjećam da sam je voljela prije pada. Iako mi postaje sve teže prisjetiti se okusa čokolade - kaže zvijezda filma 'Ptice', kojoj su iz stana morali ukloniti i sve naprave na plin jer Hedren nije više u stanju namirisati plin, ako procuri. 

  Obiteljski zanat: Mama Tippi i kći Melanie Griffith zajedno se pojavljuju na filmskim premijerama     

Začetnica glumačke dinastije prije desetak godina pala je na stepenicama u dvorištu, a nedugo poslije toga i u svojoj kupaonici. Otad rijetko izlazi iz kuće, ali prijatelji kažu da nastoji biti dobre volje, a i danas voli primati goste u svojoj vili.

- Nisam htjela biti glumica, željela sam se baviti umjetničkim klizanjem, no roditelji nisu imali novaca za tečaj, iako u Michiganu ima mnogo jezera. Kad gledam kćer i unuku veseli me vidjeti da je to jedan obiteljski ‘zanat’ – kaže Hedren, koja je najpoznatija kao jedna od fatalnih plavuša redatelja Alfreda Hitchcocka o kojem glumica danas misli sve najlošije.

- Bio je erotoman i zlostavljač. Sve nas je dirao i gledao dok smo se presvlačile. Nadam se da uvjeti rada na setovima za žene danas više nisu takvi - rekla je svojedobno Tippi.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama