Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Drama: Seka Aleksić nasrnula je na zlostavljača životinja

Pjevačica je bocama i zdjelama gađala muškarca koji je šutirao malenog psa. Pas je cvilio, a Seka ga je čula i odlučila ga spasiti od nasilnika. Muškarac je pobjegao

Facebook
Foto: Facebook
9 komentara

Nakon nedjeljnog šopinga, Seka Aleksić (33) zaputila se do svog automobila parkiranog u garaži trgovačkog centra. Planirala je ući u auto i otići kući, no zadržala se. Obračunala se, naime, s muškarcem kojeg je vidjela kako šutira malenog psa. 

Nasilnika je prvo gađala svime što je našla u vrećici i krenula prema njemu. Pobjegao je glavom bez obzira. Pjevačica kaže da pije tablete za smirenje jer ju je to što je vidjela jako uznemirilo. 

O incidentu je pisala na svom blogu. Njen post prenosimo u cijelosti. 

Nadam se da ćeš me prijaviti policiji

Nerijetko kažem da volim životinje više od ljudi, a kad to izgovorim i mislim tako, zaista mislim! Prvi put u životu sam požalila jer nisam u policijskoj službi, da uhitim zlotvore i kreiram neko bolje mjesto za živote svih nas. Početkom nedjelje, na moju veliku nesreću, prisustvovala sam gnjusnom činu stvorenja koje sebe doživljava kao čovjeka. Naime, kako je mjesto zločina bila garaža jednog trgovačkog centra u Beogradu, na nekoliko metara udaljenosti od mog automobila, čula sam krike od kojih se ledi krv u žilama, a zatim i vidjela scene užasa koje su mi još pred očima. 

Monstrum čiji izopačeni obrisi su još uvijek imali oblik ljudskog stvorenja, bjesomučno je šutirao u glavu okrvavljeno štene koje je bilo nešto veće od 'pederuše' koju je manijak nosio u ruci. Vrisnula sam, ali garažom su i dalje odjekivali njegovi tupi udarci. Nisam razmišljala što prvo da bacim i čime da gađam ološa, pa sam iskoristila sve što mi se našlo u rukama. Letjele su prema njegovoj glavi boce s vinom, staklena zdjela i sve ostalo što je bilo u vrećicama, i nisam razmišljala koliko jako ću ga udariti. Da sam u rukama imala i nešto teže i opasnije, sve bih bacila na ništariju. 

Da li zbog mog urlanja ili zbog povreda koje sam mu nanijela, barem se nadam da jesam, ljudski izrod je pobjegao glavom bez obzira. Ipak, uspjela sam mu reći da je monstrum, bolje i ne zaslužuje. Noćima pijem tablete za smirenje i potajno se nadam da mu je susret sa mnom bio bolan dovoljno toliko da me za napad prijavi policiji, iskreno se nadam...

Naši partneri pišu
Message