Obavijesti

Show

Komentari 11

Druga ruta jedrenja: Uvjerite se da je u 'Paklenskim' kao u raju

Druga ruta jedrenja: Uvjerite se da je u 'Paklenskim' kao u raju
3

24sata, Beck's Green Lemon i Sailing.hr vam omogućuju da se upustite u avanturu života. Provedite sedam nezaboravnih dana na jedrilici s ljudima iz cijelog svijeta

VIDEO

Nakon Visa idemo zaroniti u svjetsku znamenitost - Modru špilju. Ona ima dva otvora, jedan manji, umjetno produbljen, kroz koji može proći čamac na vesla i drugi otvor koji se širi poput svoda na južnoj strani špilje ispod razine mora kroz kojeg prodire sunčeva svjetlost.

Za mirnog mora oko podneva sunčeve zrake prodiru kroz podvodni otvor u Modru špilju, reflektiraju se od bijelog dna i osvjetljavaju špilja  modrom, a predmete u vodi srebrnastom bojom.

Ovakve specijalne efekte i neponovljivu arhitekturu prirode morate posjetiti dok Jadransko more nije postalo meka za mega turizam, što se polako, ali sigurno događa.

Nakon što izmorimo svoje foto aparate krećemo prema Biševu i uvali Porat. To je jedna od najljepših jadranskih uvala s malenim restoranom i par nastanjenih kuća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovdje ćemo se zabavljati od kasnih podnevnih pa sve do ranih jutarnjih sati. Idealna prilika da osjetite kako se Leonardo Di Caprio osjećao u filmu 'The Beach'.

Ribarsko mjesto s razglednica

Otok Vis sve ljude na svijetu svrstava u dvije grupe. One koji vole Komižu i one koji vole Vis. Obje naklonosti su spontane, emocije koje vas obuzimaju čim nogom stanete u luku. To su, moglo bi se reći, velike ljubavi iz vedra neba. Jednom kad zavolite bilo koje od tih mjesta, ta je ljubav vječna.

Komiža je beskrajno šarmantna. Stari ribarski gradić ispod planinskog masiva koji se spušta u more, mjesto je na kojem će te doživjeti najromantičnije trenutke ovog party putovanja. Odje uske ulice i stare stisnute kamene kuće pričaju lijepe priče o tome kakav je nekada bio život na otoku, a malene koče i barke u luci centar su svih zbivanja. Čiste se mreže, priča se o ulovu i vas obuzima osjećaj kao da šećete kroz povijest.

Komiža je gastronomska oaza, ovdje ste apsolutno sigurni da je vaša riba iskočila ravno iz mora u vaš tanjur. Nakon ovako romantične epizode vrijeme je za gibanje, a to znači SAILING.HR party u obližnjem klubu na plaži.

Zašto se zovu 'Paklenski' kada je tamo kao u raju

Vjerovatno najpoznatija razglednica čitave jadranske obale nakon grada Dubrovnika je ona Paklenskih otoka, naše slijedeće destinacije. Taj prekrasan arhipelag malih otoka nema apsolutno nikakve veze s paklom kako nas njegov naziv pogrešno navodi. U biti se zovu Paklinski, što je izraz za borovu smolu od koje su se gradili brodovi.

Ukoliko nas vrijeme posluži ovdje ćemo upriličiti SAILING.HR olimpijadu, natjecanje svih brodova naše flote u pravoj maloj regati. Ovdje imate priliku primijeniti sva znanja o plovidbi na moru koja ste stekli prethodnih dana i pri tome se beskrajno zabaviti. Zato pomognite svom skiperu da osvoji prvo mjesto i donese nagradu vama i vašoj posadi.

Ono što slijedi je uživanje u rajskom vrtu. Egzotična Palmižana kao da ne pripada jadranskoj obali sa svojim čudnovatim raslinjem u kojem je zvuk cvrčaka najglasniji na čitavom planetu. Odmah uz nju je i zaljev Vinogradišće sa svojom pješčanom plažom gdje se možete kupati do mile volje. Ovaj omanji raj nudi i  mnoga zbivanja, a Otok Hvar i njegov noćni život je maltene preko puta za sve one željne partijanja.

Povratak Splitu

Povratak kući teško pada svakome. Svi postaju svijesni  da jednoj lijepoj priči dolazi kraj. Zadnje kupanje, zadnji dan u zadnjoj od sedam prekrasnih uvala koje smo posjetili. Trenuci koje svi žele iskoristiti do maksimuma, mijenjaju se adrese, dogovaraju se posjeti  i  proslave Nove godine sa novim prijateljima po čitavom svijetu.

U toj atmosferi svi kao da zaboravljaju na prekrasan i neponovljiv Split.  I onaj koji je rekao nema Splita do Splita, taj je rekao najveću istinu.  Zato Split nije mjesto rastanka, to je mjesto za još jedan veliki  završni party, a na njemu je sve moguće.

Prijave traju do 26.07.2012. u ponoć, a imena dvije sretne dobitnice objavit ćemo 01.08.2012.

Pravila nagradnog natječaja pogledajte OVDJE

Prijavite se OVDJE

Ako ste i vi spremni na avanturu života, 24sata i SAILING.HR  vam omogućuju popust od 15%, a djevojkama do 20% za rezervaciju kabine ili čitavog broda u Party Yachting floti. Na adresu info@sailing.hr pošaljite mail s naslovom ''24sata me doveo ovdje'' i napišite koliko vas je spremno na jedan skroz drugačiji ljetni odmor. Požurite, ostala su samo tri slobodna termina i brodova je sve manje. Uvjerite se sami kako je to izgledalo prošle godine na https://www.youtube.com/user/sailingdothr ili lajkajte naše partnere na https://www.facebook.com/Yachting.Party

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Šesta epizoda: Britanci zaveli Brazilke pa rekli da 'nisu loše'
PARTY JEDRENJE

Šesta epizoda: Britanci zaveli Brazilke pa rekli da 'nisu loše'

Dvije Brazilke jako su se naljutile na Britance kojima su bile u zagrljaju. Iako su cijelu večer uživali u zajedničkom društvu dečki su za djevojke rekli kako 'nisu loše'

Peta epizoda: Ispod površine sakrilo se 'izgubljeno blago'...
PARTY JEDRENJE

Peta epizoda: Ispod površine sakrilo se 'izgubljeno blago'...

Da na brodu ne vlada samo neprestano tulumarenje pokazalo se nakon odlaska s otoka Visa. Neki su ronili, a većina je pokušala naučiti kako upravljati jedrilicom
Četvrta epizoda: Otkrivali smo strogo čuvane tajne otoka Visa
PARTY JEDRENJE

Četvrta epizoda: Otkrivali smo strogo čuvane tajne otoka Visa

Cijela ekipa oduševila se Visom i njegovim tajnama. Veseli jedriličari istraživali su otok i stara vojna skloništa na njemu, a zavirili su i u sklonište za podmornice