Show

Komentari 4

Drugi brak: Glumac Chris Pratt zaprosio je Terminatorovu kćer

Drugi brak: Glumac Chris Pratt zaprosio je Terminatorovu kćer

Glumac je zaprosio djevojku nakon sedam mjeseci veze, ali ono što je iznenadilo njegove fanove nije bila najava vjenčanja, već reakcija njegove bivše supruge Anne...

Američki glumac Chris Pratt (39) i zvijezda 'Osvetnika' zaprosio je Katherine Schwarzenegger (29) nakon samo sedam mjeseci veze. Katherine je inače kći legendarnog glumca Arnolda Schwarzeneggera (71), a Chris se zarukama odmah pohvalio na društvenim mrežama. 

- Draga Katherine, tako mi je drago što si mi rekla 'da'. Uzbuđen sam što ću te oženiti - napisao je glumac na Instagramu, a oduševljeni obožavatelji odmah su mu čestitali i poželjeli sreću. Među njima je bila i Chrisova bivša supruga, Anna Faris (42) od koje se rastao sredinom 2017. godine.

- Tako mi je drago zbog vas dvoje, čestitam vam - komentirala je Anna njihove zaruke i time dokazala da je s bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima i nakon rastave. Iako se dugo šuškalo da je za krah njihovog braka kriva glumica Jennifer Lawrence (28), koja je u to vrijeme i glumila s Chrisom, na kraju se to ipak pokazalo pogrešnim.

Chris je s Katherine prvi put viđen u lipnju 2018., i to dok su zajedno bili na pikniku u Santa Barbari. Vezu su službeno potvrdili tek prošli mjesec kad je glumac na Instagramu objavio romantičnu poruku povodom njezina rođendana.

- Sretan rođendan, šefice! Tvoj osmijeh osvijetli cijelu prostoriju. Cijenim naše zajedničko vrijeme. Hvala Bogu što te doveo u moj život. Zahvalan sam na smijehu, poljupcima, razgovorima, ljubavi i brizi - napisao je. 

'NEOPISIVO PODSJEĆA NA POKOJNU PRINCEZU': Meghan još jednom izazvala divljenje čitave javnosti

Najčitaniji članci