Obavijesti

Show

Komentari 0

Dubioza Kolektiv 15. travnja objavljuje svoj "Apsurdistan"

Dubioza Kolektiv 15. travnja objavljuje svoj "Apsurdistan"
3

U ponedjeljak, 15. travnja, u 20:30 sati, kada završe dnevnici, možete sjesti ispred svog računala, posjetiti našu stranicu i slušati deset novih pjesama, kažu iz benda

VIDEO

Dubioza kolektiv uvest će vas 15. travnja u distopijsku državu u kojoj sve graniči s apsurdom – Apsurdistan. Teritorij Apsurdistana je jako fleksibilan i granice se šire ili sužavaju proporcionalno prisutnoj količini gluposti.

Koliko god bi se stanje u kojem je društvo moglo opisat tom jednom riječju APSURD, ipak se samo radi o Dubiozinom novom albumu „Apsurdistan“ koji će se naći u svim boljim CD shopovima 15. travnja, a obilježit će ga i koncert kojim će nas uvesti u imaginarnu državu. Live koncert možete pratiti putem live streama na dubioza.org ili njihovoj Facebook stranici.

- U ponedjeljak, 15. travnja, u 20:30 sati, kada završe dnevnici, možete sjesti ispred svog računala, posjetiti našu stranicu i gledati i slušati svih deset novih pjesama uživo. Poslije live streama otvorit će se linkovi za besplatan download albuma "Apsurdistan". Ako vam se svidi ono što ste čuli na live streamu, bujrum - skidajte. Još jedan od razloga za ovakvo predstavljanje albuma je i da izbjegnemo onu klasičnu promociju u nekoj kafani, gdje moraš staviti ovale pite i sudžukica za goste i novinare – poručuju iz Dubioze.

Ako vam se svidi ono što ste čuli na live streamu, bujrum - skidajte

Za vrijeme koncerta, publika će imati priliku putem chata komentirati koncert i postavljati pitanja bendu, a Dubioza to komentira ovim riječima.

- Naša želja je da ostvarimo izravan koncakt s ljudima koji budu gledali live stream koncerta. To je najbolji način i najbrži način da saznamo kakve reakcije izazivaju nove pjesme - rekli su.

Na naslovnici albuma je grb Apsurdistana koji simbolizira ideološki bućkuriš koji služi kao temelj za društveno-političko uređenje države, kombiniran s elementima koji na slikovit način predstavljaju stanovnike Apsurdistana i njihove navike, uvjerenja i sistem vrijednosti. To post-tranzicijsko društvo svakim danom sve više liči na montipajtonovski skeč u kojem logika i zdrav razum ne postoje ni u tragovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'