Obavijesti

Show

Komentari 0

Dubrovačka rock atrakcija Gruhak napokon u Zagrebu

Dubrovačka rock atrakcija Gruhak napokon u Zagrebu
1

Nakon niza koncerata u inozemstvu dubrovačka rock atrakcija Gruhak uz Picksiebnere konačno pred zagrebačkom publikom

VIDEO

Zapišite datum 20.2.2015  jer će tu večer kultni zagrebački Vintage Industrial bar pogodit prava rock eksplozija, koja će spojiti sjever i jug Hrvatske. Nakon sjajnih koncerata i live poslastice koju je nedavno pripremila legendarna YU Grupa, dugogodišnje prijateljstvo dvaju popularnih rock bandova  Gruhaka i Picksiebnera spojit će se u nezaboravnu rock večer,  koja će svim posjetiteljima ponuditi vrhunsku live svirku. 

Gruhak classic rock band iz Dubrovnika, najpoznatiji po svojim izvrsnim rock obradama, svira više od petnaest godina, a iza sebe ima preko 400 nastupa diljem Lijepe naše i Europe, te se smatra jednim od najboljih rock cover bendova s ovih prostora. Jedni su od rijetkih hrvatskih bandova koji su proputovali dobar dio Europe uključujući cijelu Ukrajinu, a imali su i turneju po Njemačkoj i Engleskoj, gdje su između ostalih svirali i u kultnom 100 Clubu u kome su svirali napoznatije rock legende poput  Stonesa, Beatlesa i Claptona, Metallice i Sex Pistolsa.  I svjetski giganti u auto-industriji nisu ostali imuni na live nastupe Gruhaka, pa su svirali u Berlinu kao posebni gosti Volkswagen privatne zabave, te u Flensburgu kao gosti na festivalu kojeg odžava Audi svake godine. 

Izdali su i prvi autorski album ‘Make A Stand’, koji predstavlja klasični rock i blues zvuk u modernom ruhu u pripremi je i novi album.

Svoju popularnost između ostalog su stekli postavljenjem na YouTube 20 vrhunskih cover verzija classic rock pjesama koje su obilježile povijest popularne glazbe što možete provjeriti na njihovom YouTube kanalu gdje su imali preko milijun pregleda. Uz svoje pjesme  za sve  zaljubljenike u zlatna vremena RnR-a, odsvirati će i pokoju stvar Jimie Hendrixa, Led Zeppelina, Doorsa, AC/Dca,Pink Floyda. Gruhak je čista iskonska energija koju “glasno i slasno” prenose na publiku talentom i ljubavlju prema Rock and Rollu, a zašto ih mnogi zovu najboljim cover bandom  na ovim prostorima provjerite 20.2.2015. u Vintage Industrial baru, gdje će uz svoje prijatelje Picksiebnere dobro zaprašiti sa pravim rock-blues zvukom! 

Na svom terenu Picksiebneri, koji pripremaju najbolje rock tulume dočekati će drage prijatelje iz Dubrovnika i svojim nastupom upotpuniti ovu večer, koju svi ljubitelji dobre live svirke nikako ne bi smjeli  propustiti. 

Vesela ekipa iz Picksiebnera koja je  pokazala u više navrata nadmoć u organizaciji najboljih rock veselica ni ovoga puta sve one željne zabave neće razočarati, a uz svoje dubrovačke prijatelje Gruhake ponuditi će sve što treba za rock večer za pamćenje-odličan live nastup i dobru zabavu!

Ulaz do 21 besplatan, a kasnije 20 kn! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele
VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru