Show

Komentari 0

Đuro priznao Aniti: Moja kći je bila u 'Ljubav je na selu'. Udala se i sada ima čak troje djece...

Đuro priznao Aniti: Moja kći je bila u 'Ljubav je na selu'. Udala se i sada ima čak troje djece...

Voditeljica je umirovljenika upitala je li to možda razlog zašto se i on prijavio, na što je priznao da je tužan jer je sam već 20 godina

Đuro Osman (69) je umirovljenik iz Šandrovca kraj Bjelovara, a voditeljici Aniti Martinović (39) otkrio je kako je njegova kći pronašla ljubav u četvrtoj sezoni showa.

Đurina kći, Ana se prijavila u 'Ljubav je na selu' i osvojila je srce farmera Saše Domitrovića iz Šandrovca, koji je na obroncima Bilogore uzgajao ovce. 

- Oni su se oženili, imaju troje djece i žive zajedno. Ja to nisam znao kao roditelj, ali njih su dvoje išli zajedno u školu - rekao je Đuro.

Đuro koji je cijeli život radio u građevini, i danas još uvijek sa strane izrađuje drvene stolove i nadstrešnice za kuće. Komunikativan je i uporan, ali, priznaje, ponekad i tvrdoglav. Na svom imanju ima crne slavonske svinje i košnice. Anita ga je upitala je li ga priča njegove kćeri ponukala da se prijavi u show.

- Meni je dosta samoće. Dugo sam sam, 20 godina -  bio je iskren Đuro, samohrani otac tri kćeri kojeg je supruga napustila bez riječi dok je radio na obali. Nažalost, nije dobio dovoljan broj pisama i ispao je iz showa.

POGLEDAJTE PRIČU MAROKANSKE ARHITEKTICE KOJA SE DOSELILA U ZAGREB 

Najčitaniji članci