Obavijesti

Show

Komentari 43

Duško iz Big Brothera suprugu zamijenio seksi folk pjevačicom

Duško iz Big Brothera suprugu zamijenio seksi folk pjevačicom
6

U večerašnjoj i sutrašnjoj epizodi 'Mijenjam ženu' uloge će zamijeniti Duško Bogdanović i njegova supruga Radojka Bogdanović s pjevačicom Morenom Marjanović i njenim nevjenčanim mužem Manuellom

VIDEO

Dule i Radojka u u braku su već 27 godina. Oni su najmlađi par u svom selu i ujedno posljednji par koji se vjenčao u Galibabincu. Skromni supružnici se bave poljoprivredom, imaju krave, svinje i kokoši, a trenutno se spremaju za zimu pa pripremaju zimnicu, drva za ogrjev te peku rakiju.

Bogdanovići žive jako skromno, nemaju čak ni kupaonu, pa je Morena, koja je naviknula na luksuz i komfor, doživjela ozbiljan šok, ali je čitavoj situaciji pristupila hrabro, iako je žalila Radojku, jer kao žena u životu nema nimalo udobnosti. Tako je radila sve seoske poslove, išla je s Duškom na tržnicu gdje je prodavala sir, a poslije je u jednom hotelu i zapjevala. Međutim, Dule joj je u trenu uzeo mikrofon i ukrao show.

Budući da nema kupaonu, Duško je Moreni morao prati kosu tako što je grijao vodu u loncu i potom joj kosu prao u lončiću, u poljskom wc-u, a  Morena je odlučila renovirati Duškov poljski wc, te mu ugraditi zlatnu školjku.

Radojka, Duškova supruga, pak, je s druge strane uživala sa Moreninim nevjenčanim suprugom, Manuelom. Morena i Manuel su zajedno 10 godina, a zadnje dvije godine žive zajedno i imaju kćerku koja živi s njima. Morena je pjevačica, a sa suprugom ima i taxi službu - iznajmljuju skupocjene automobile, najviše bogatim ruskim turistima.

Radojka je imala zadatak uživati na Malom Lošinju i u tome joj je Manuel pomogao. Prošla je sve tretmane ljepote, welness i spa centre, manikure, pedikure, frizure, tako da ju je Duško jedva prepoznao kada ju je ponovno ugledao.

Kad je Radojka dobila zadatak zamijeniti Morenu i nastupiti kao pjevačica, budući da ne zna pjevati, odlučila je školski izrecitirati pjesmu, što se publici, iako neobično, jako svidjelo. 

Uživala je u raskošnim večerama, vožnji brodom i skupocjenim autima koje Manuel i Morena iznajmljuju. I uz sav luksuz, jedva je čekala vratiti se u svoj Galibabinac, Dušku i životu koji Morena žali, a Radojka voli baš takav kakav je.

Što je sve prošla Duškova Radojka, a što Morena koja je naviknula na luksuzni život, ne propustite pogledati, večeras i sutra od 21.10 sati, na RTL-u.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...