Obavijesti

Show

Komentari 7

Duvnjak je suprugu upoznao u školi, Mandić ljubi atraktivnu Anu, Cindrić bivšu rukometašicu

Duvnjak je suprugu upoznao u školi, Mandić ljubi atraktivnu Anu, Cindrić bivšu rukometašicu
12

Samozatajne partnerice hrvatskih rukometnih reprezentativaca zaziru od svjetla reflektora i društvenih mreža, ali naši dečki vole javno naglasiti koliko im znači njihova podrška, a nerijetko padne i zajednički selfie. Upoznajte ih

VIDEO

Započelo je Europsko prvenstvo u rukometu. U četvrtak su 'kauboji' odigrali prvu utakmicu protiv Francuske. Mnogi hrvatski rukometaši drže svoj život daleko od javnosti, a rukometna WAGsice, osim što su lijepe i uspješne, diskrecija im je jedna od zajedničkih karakteristika. 

POGLEDAJTE VIDEO: Prvi ples Davida Mandića i Ane Soldo

Pokretanje videa...

Svadba Davida Mandića VIDEO

Lucija Duvnjak

Supruga Domagoja Duvnjaka (33) bivša je studentica socijalnog rada, a njihova ljubav započela je još u školskim klupama kada su pohađali gimnaziju u rodnom Đakovu. 

- Poznajemo se dugo, od početka srednje škole. Prve dvije godine sjedili smo u istoj klupi i mogao sam je upoznati. Oduvijek sam bio zaljubljen u Luciju. Prije nego što smo počeli vezu, bili smo prijatelji i ljubav je došla spontano. Moram priznati da me prvo privukla izgledom, ali dobrotom i iskrenošću - rekao je Domagoj u jednom od intervjua. 

Par se oženio u tajnosti u listopadu 2019. godine nakon duge veze, a pretprošle godine u svibnju su dobili sina Šimu. Lucija je svojedobno rekla da ju je Domagoj privukao emotivnošću i skromnošću.

Ana Soldo

O ljepšoj polovici Davida Mandića (24), jednog od mlađih hrvatskih reprezentativca iz Ljubuškog, ne zna se puno. Često se on na društvenim mrežama zna pohvaliti fotografijama s atraktivnom crnkom.

Vjenčali su se u crkvi u Mostaru godinu dana nakon što su sklopili građanski brak. Jednom je prilikom na društvenim mrežama napisao da mu je ona podrška u svemu. 

Adisa Halačević

Jedan od najnadarenijih mladih hrvatskih rukometaša, 23-godišnji Halil Jaganjac, u vezi je s Riječankom Adisom Halačević. 

Ljubav svog života upoznao je u srednjoj školi. Išli su u isti razred i, kako sam tvrdi, upravo je Adisa najbolje što mu se dogodilo. Iako se znaju dulje, u emotivnoj vezi su dulje od četiri godine. 

- Ona je moj oslonac od trenutka kad još nisam znao gdje ću igrati i kako će se razvijati moja karijera - rekao je Halil svojedobno.

Nera Čupić 

Ivan Čupić (35) rijetko je u medijima govorio o privatnom životu, ali ono što je poznato je da sa suprugom Nerom ima četiri djevojčice Barbaru, Niku, Ivu i Maru. Par se upoznao tijekom srednjoškolskih dana u Metkoviću, a ove godine slavit će 16 godina braka. 

Andrea Šarčević 

Atraktivna Splićanka zavela je srce Marina Šipića (25) kojemu je najveća i najemotivnija podrška. Svaki slobodni trenutak provodu zajedno, ali to su rijetki trenuci jer je Marin stalno na gostujućim utakmicama izvan zemlje. Osim što se vole družiti s prijateljima, u slobodno vrijeme rado putuju. 

Lara Stipetić

Djevojka koja je zavela srce Luke Cindrića (28) samozatajna je Lara za koju tek znamo da dolazi iz Ogulina, kao i Luka. Neko vrijeme bavila se rukometom, a 2011. dobila je nagradu za najbolju sportašicu grada Ogulina. Nedavno je zaljubljeni par dobio i djevojčicu Alisu.

- Ovakve testove svemira daje samo najjačima. Alisa, dobro nam došla na ovaj divan svijet - napisao je novopečeni otac uz fotografiju svoje kćerkice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin