Obavijesti

Show

Komentari 14

Dva će 'kauboja' uskoro njihati kolijevke i tome se jako vesele

Dva će 'kauboja' uskoro njihati kolijevke i tome se jako vesele
4

Reprezentativac Damir Bičanić vreba svaki trenutak u Kataru da provjeri kako mu je supruga, koja će uskoro roditi. I liječnik 'repke', Krešimir Rotim, očekuje bebu

VIDEO

Supruga Mia uskoro treba roditi. Nije mi lako, dok treniram i dok igramo sve je super, no čim dohvatim slobodno vrijeme, počne nervoza. Stalno smo na na telefonu, žao mi je što neću biti s njom kad rodi. Nisam još bio u toj situaciji i ne znam gdje mi je glava, rekao je Damir Bičanić (29), koji je u braku s bivšom Miss sporta Mijom Šlogar (30).

Damir i Mia čekaju dječaka, a pravnici je termin već prošao. Par se vjenčao lani u srpnju u Zagrebu nakon tri i pol godine veze. Mia radi kod majke Zinke u javno bilježničkom uredu u Sesvetama, a sad je na porodiljnom. Par je nakratko prekinuo, a tada je bivša manekenka prohodala s nogometašem Nikolom Pokrivačem (29), no ponovno se pomirila s Bičanićem.

Prinovu u obitelji baš su danas dobili Manuel Štrlek (26) i supruga Ina Galić, dok liječnik reprezentacije Krešimir Rotim sa suprugom Cecilijom još čeka svoje dijete. Štrlek i Ina vjenčali su se prije dvije godine u Zagrebu. Defektologinju je upoznao prije šest godina kad je došla u zagrebački kafić po brata koji je sa Štrlekom tada trenirao. Ina je kćerkicu rodila u Zagrebu, a Manuel će je vidjeti po povratku iz Katara.

Rotim sa suprugom Cecilijom čeka prvo dijete. Curicu će nazvati Anđela, a Cecilija treba roditi sljedeći tjedan. Iz prijašnjeg braka liječnik ima sina Antu te kćeri Mariju i Ninu.

Iskusni roditelji u reprezentaciji su Igor Vori (34) i Mirko Alilović (29). Mirko i supruga Iva imaju dvoje djece, Ivanu (4) i Matu (1). Mirko igra u mađarskom Veszpremu, a njegov sin već zna mađarski.

- Ja sam nešto pohvatao mađarskog, ali mi je teško. Stariji sin ide u mađarski vrtić. A neka se bori za sebe - kaže Mirko. Dvoje djece imaju Igor i Olja Vori, kćer Niku (2) i sina Petra (5).

- Od mene je naslijedio živahnost, samo ga zanima lopta. Vezan je za mamu, a takav sam bio i ja - kaže Vori, koji je najsretniji kad Petar sjedne ispred televizije i navija za tatu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti