Obavijesti

Show

Komentari 52

Dvojnici BB stanara: Mika kao Šaulić, a Tina kao Ronaldinho

Dvojnici BB stanara: Mika kao Šaulić, a Tina kao Ronaldinho
14

Gledatelji su imali prilike dobro proučavati stanare Big Brother kuće, pa su im našli i slavne dvojnike. Mika i Giba, na primjer, možda nesvjesno oponašaju Milli Vanilli

VIDEO

Razgolićeni Mika i Giba Vasić (23) opušteno su se brčkali u kadi i komentirali ukućane jer su se željeli svidjeti gledateljima i ostati u kući do finala. Recept za privlačenje pažnje iskopirali su od bivših članova pop senzacije Milli Vanilli.

Blizanci ne vole muziku njemačkih izvođača, koji su kasnije razotkriveni kao najveći prevaranti jer su samo otvarali usta bez da je itko čuo kako oni doista zvuče. Ali lukava braća Vasić naučili su od Milli Vanilli da je za popularnost dovoljno skinuti se. Zato su često na kućnim zabavama vrtjeli guzama na taktove cajki. Mika i Giba vole pjevati pa često raspale u duetu omiljeni 'narodnjak'. 

24sata

Miki će sigurno laskati kad čuje komentare gledatelja koji su ga uspoređivali s pjevačem Šabanom Šaulićem (64) u mladim danima. Glazbenik i Vasić šišaju se na kratko, nakon čega nekoliko neposlušnih dlaka na glavi zaližu i učvrste preparatima za njegu kose. Šaban je u Mikinim godinama nosio zulufe, a to se natjecatelju iz BB kuće ne sviđa. 

Vasići su po struci frizeri, zbog čega im učestale promjene frizure nisu strane. Naglašene obrve i sličan oblik očiju obojica koriste kao muževan adut, iako Mika svoje obrve svaki tjedan čupa, dok Šaulić pincetu nikad nije upotrijebio. 

24sata

Sličnost između makedonskog natjecatelja Darka Petkovskog (27) i skandinavskog osvajača, kralja Ragnara iz serije 'Vikinzi', nije prošla nezamijećeno. Darko veže svoje izblajhane pramenove u mušku punđicu na vrhu glave te fura zapuštenu i neurednu bradu kako bi što više podsjećao na ljepuškastog Australca Travisa Fimmela (36), koji je nakon glavne uloge u Vikinzima postao seks-simbol. 

24sata

Darkova kućna mezimica Tina Šegetin (25) u BB kući se maksimalno trudila odijevanjem podsjećati na pristojnu djevojku iz susjedstva, iako izvan kuće redovito fura pripijene seksi haljine i visoke štikle te nanosi puno šminke. Pred kamerama je hodala nenašminkana naglašavajući velike usne koje je napunila hijauronom. Gledatelji realityja komentirali su da zato izgleda kao nekadašnja nogometna zvijezda Ronaldinho (35). Brazilski nogometaš, za razliku od Tine, otišao je kod plastičnog kirurga ispraviti zube i desni kako bi mu vilica izgledala profinjenije. 

24sata/PIXSELL

Goranova zaručnica Lejla Zečić (31) tjedan dana živjela je na Košutnjaku i svaki dan namigivala nekom od stanara. Kad stisne desno oko i nabaci osmijeh, Goranova zaručnica podsjeća na ljenjivca Sida, koji je u četiri nastavka crtanog filma 'Ledeno doba' nasmijavao djecu. 

24sata

I grimase rokera Alicea Coopera (67) znale su nasmijati obožavatelje. Pjevač ih je češće strašio iskrivljavajući usne, šminkajući oči i ističući podočnjake. Negov pandan u kući Velikog Brata bila je Stefanina majka Katja Banić (49), koja i danas fura sličan rokerski styling koji je bio hit osamdesetih.

24sata


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'