Show

Komentari 22

E. Canalis imala pobačaj: To je tuga koja nikako ne prestaje...

E. Canalis imala pobačaj: To je tuga koja nikako ne prestaje...

Bivša djevojka Georgea Clooneya (53) ove je jeseni trebala roditi svoje prvo dijete koje je čekala s Brianom Perrijem. Talijanskoj ljepotici dečko je velika podrška

Televizijska glumica i voditeljica, na društvenoj mreži podijelila je post u kojem je objavila da je izgubila svoje nerođeno dijete. Elisabetta Canalis (35) imala je spontani pobačaj te je ovim putem poručila da shvaća sve žene koje su prošle kroz isto te da im nudi svoju podršku. 

- Nažalost, život nam daje ono što ne očekujemo, a to je vrlo teško prihvatiti, čak i ako mislite da ste dovoljno jaki i spremni. Nikad nisi spreman na to da će ti netko reći da srce više ne kuca i da je već odavno prestalo raditi - napisala je glumica te poručila svim ženama koje su prošle kroz isto da ostanu jake bez obzira na to što je riječ o osjećaju neprestane tuge kojeg se nikako ne možeš riješiti. 

Bivša djevojka Georgea Clooneya (53) ove je jeseni trebala roditi svoje prvo dijete koje je čekala s Brianom Perrijem. Talijanska ljepotica tvrdi da je sretna jer joj je dečko u svemu velika podrška, a ona je puna nade da će njihov budući zajednički život biti pun sreće. 

- Budućnost je puna iznenađenja, treba se samo nadati dobrome, vjerujem u to - zaključila je. 

Elisabetta nikada nije bila u braku, a u prošlosti je bila zaručena za nogometaša Christiana Vierija i filmskog redatelja Gabrielea Muccina. S Clooneyem je u vezi bila 18 mjeseci prije nego što su prekinuli u lipnju 2011. godine. 

Najčitaniji članci