Show

Komentari 12

Ecija i Goran na piru: 'Snježanu još nisam vidjela tako sretnu, za pravu ljubav nikad nije kasno!'

Ecija i Goran na piru: 'Snježanu još nisam vidjela tako sretnu, za pravu ljubav nikad nije kasno!'

Ovo je definitivno vjenčanje godine o kojem će se još dugo pričati! Trodnevno krstarenje Kornatima, ceremonija kao iz bajke, vrhunska zabava i ekipa te predivni mladenci, rekao nam je Belošević

Voditeljica Ecija Ivušić (34) i menadžer i bubnjar benda 'Pravila igre', Goran Belošević (35) bili su među prvim gostima na svadbi Snježane Mehun (49) i austrijskog distributera jahti Franza Schillingera (59).

POGLEDAJTE VIDEO:

Zagrebačka poduzetnica pozvala ih je na otočić Piškera na Kornatima. Ispred crkve Blažene djevice Marije, Ecija je ulovila svadbeni buket zamotan plavom satenskom vrpcom.

- Bacanje buketa nije bilo planirano, a ja ga zapravo nisam ni ulovila, već pokupila s poda - ispričala nam je kroz smijeh.

Njezin dečko Goran našalio se kako mu se sad 'crno piše'.

- Ovo je definitivno vjenčanje godine o kojem će se još dugo pričati! Trodnevno krstarenje Kornatima, ceremonija kao iz bajke, vrhunska zabava i ekipa te predivni mladenci. Ovim putem Snježani i Franzu još jednom želim sve najbolje u budućem zajedničkom životu - rekao nam je Goran.

Njegova djevojka Ecija ulovljenim je buketom razveselila 80-ak uzvanika. Svi su joj gromoglasno pljeskali. 

- Snježana je moja dugogodišnja prijateljica i odgovorno tvrdim da je nikada u životu nisam vidjela sretniju. Njena i Franzova priča je zaista inspirativna i dokaz da za pravu ljubav nikada nije kasno. Želimo im svi sreću svijeta u bračnom životu - rekla nam je Ecija. 

Par je kasnije sa svatovima plesao i pjevao dugo u noć, a čekala ih je i luksuzna jahta Adriatic King.