Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
72 komentara

Ecija dočekala ljubav: 'Ako Bog da, uskoro postajem gospođa'

UŽIVAJU NA MORU Ispod fotografija Ecijini su prijatelji pisali kako se nadaju da će bivša radijska voditeljica uskoro postati gospođa, a ona im je na komentare odgovorila ‘ako Bog da’

Foto: instagram/pixsell
72 komentara

Danima je skrivala u sebi vijest koju je željela da zna cijeli svijet. U subotu navečer Ecija Ivušić (32) napokon je i objavila: u vezi je s Nikolom Pokrivačem (33).

Foto: Instagram

Napisala je bivša radijska voditeljica kako je sretna, da je već mislila kako neće pronaći ljubav kad se ukazao on, bivši nogometaš. I ljubav se rodila, pronašla put kako samo ona zna.

ODUŠEVILA FANOVE 'Brutalno, to je žena koja može sve': Ecija pozirala naglavačke

- Ne želim zvučati dramatično il tako nešto... Ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N - napisala je Ivušić uz fotografiju na kojoj se ljube.

Foto: Instagram

Zajedničke objave tu nisu stale, u nedjelju je Ecija objavila video iz splitskog kluba. Bili su na koncertu Saše Matića, a u videu se vidi kako se, zaigrani poput tinejdžera, opet ljube.

Špekulacije su odmah krenule, a nije teško pronaći fotografije od prije nekoliko dana, kad prijateljice koje fotografiraju Eciju pišu kako se nadaju da će sljedeće godine fotkati 'gospođu Eciju'. Prezime gospođe nisu otkrivale, no očito je kako su aludirale da bi moglo biti Pokrivač, a Ivušić je samo kratko odgovorila:

- Inshallah - ili jednostavnije “ako Bog da”. Ecija nije željela posebno komentirati svoju objavu veze, samo je dodala da je jako sretna, dok Nikola nije želio niti to.

Foto: Instagram

Pokrivač je bio četiri godine u braku s Katarinom (34) u kojem je dobio kćer Niku (4). Bivši nogometaš obolio je 2014. od Hodgkinova limfoma, karcinoma limfocitnog tkiva, a 2017. treći je put “pobijedio” bolest. Tada je proveo 50 dana u izolaciji što je njemu te obitelji iznimno teško palo.

24 PITANJA Ecija Ivušić: 'Najgore mi je kad tračaju da sam se izoperirala'

- Nema nikad odustajanja jer život je kratak i vrijedi se boriti tako da nema predaje - izjavio je Pokrivač kojemu su u to doba najveći oslonac bile upravo kći i supruga.

- Bile su cijelo vrijeme uz mene, a Nika mi je davala najveću snagu. Zbog nje se vrijedi boriti i sve izdržati - pričao je tada.

U braku su Nikola i Katarina bili od 2014. godine, a razišli su se sredinom prošle godine.

Nikada nisu željeli komentirati zašto je došlo do razvoda. Bivši nogometaš i dalje ima prsten na ruci, kao što se može vidjeti na fotografiji na kojoj grli Eciju. Početkom godine objasnio je kako mu je to prsten iz Međugorja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message