Show

Komentari 21

Ecija Ivušić o tri dana partijanja s Mehunkom i Nives: Nismo se 'ubile', uspjele smo i spavati

Ecija Ivušić o tri dana partijanja s Mehunkom i Nives: Nismo se 'ubile', uspjele smo i spavati

Prvu večer smo se skupile, išle smo tek na piće što nam je bilo zagrijavanje za iduća dva dana. U nedjelju samo dan provele na plaži partijajući, otkrila je mladenka

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić proteklog je vikenda organizirala djevojačku zabavu, a s prijateljicama se u Makarskoj provodila čak tri dana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Zamislila sam to da bude party tijekom tri dana, ali već nakon prvog dana sam mislila da neću izdržati. No, uspjela sam i jako smo se dobro zabavile. Djevojke su mi došle u subotu, cijelo vrijeme smo bile u hotelu, a jedan dan smo partijale na plaži. Prvu večer smo se skupile, išle smo tek na piće što nam je bilo zagrijavanje za iduća dva dana. U nedjelju samo dan provele na plaži partijajući. I kupale smo se i uživale i onda smo posljednji dan imale večeru - otkrila je Ecija za RTL.hr.

Među poznatim imenima tu su bile i njezine dugogodišnje prijateljice Snježana Schillinger i Nives Celzijus, ali i prijateljice iz djetinjstva.

- Snježana je morala otići posljednji dan jer je imala obaveze, a neke prijateljice su mi zbog privatnih stvari morale odgoditi - rekla je.

Rasplakao ju je poklon, koji se sastoji od albuma s dragim uspomenama, i nakita, koji će nositi na svadbi 10. rujna ove godine.

- Iskreno, nismo se ubile od partijanja, ali meni je odgovarao ovaj đir. Mislim da je tako i kod djevojaka. Sve su se mogle naspavati, nije bilo nikakvog pritiska, a izlasci nam nisu niti bili u cilju. Iskreno, malo me i strah zaraze koronavirusom, nije mi vrijeme za biti bolesna jer nam sad slijedi putovanje s prijateljima i Goranom - kaže Ecija.

POGLEDAJTE VIDEO: NIVES RAZBILA BMW