Show

Komentari 29

Ecija Ivušić u vrućem izdanju u pijesku napisala zaručnikovo ime: 'Gorane, vraćam se kući!'

Ecija Ivušić u vrućem izdanju u pijesku napisala zaručnikovo ime: 'Gorane, vraćam se kući!'

Prijateljice Ecija Ivušić i Nives Celzijus otputovale su u toplije krajeve, no čini se da Ecija ne može predugo bez svoga dečka Gorana Beloševića

Influeserice Ecija Ivušić (35) i Nives Celzijus (40) poznate su po druženju i zajedničkim putovanjima, a ovoga puta su tijekom hladnih dana u Zagrebu na odmor otišle na Tajland. Svaki dan svoje pratitelje časte seksepilnim fotografijama, no danas je Ecija na plaži pozirala samo za svog zaručnika Gorana Beloševića (36). 

- Goraneee vraćam se kući! Skuhaj mi paštašutu - napisala je uz fotografiju na kojoj leži na plaži.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ecija je pozirala uz veliki natpis Goranova imena u pijesku uz koji je dodala srce, a na sebi je imala zavodljivi bikini.

Gorana je fotografija posvećena samo njemu oduševila, pa ju je odmah 'lajkao' i komentirao.

- Aaaaaa - napisao je Goran sretni uzvik uz koji je dodao zaljubljene emotikone, a Ecija mu je odgovorila da je paštašuta koju joj je skuhao bila odlična.

Nives je također komentirala srčeka prijateljici, a ostali su pratitelji pisali kako je Goran pravi sretnik kad ima zaručnicu poput Ecije. 

Influenserica je uz ovu fotografiju objavila još nekoliko poza u različitim mini bikinijima, a njezini pratitelji jedva čekaju vidjeti svaku novu fotografiju.

Najčitaniji članci