Show

Komentari 9

Ecija Ojdanić uživa u rekreaciji vikendom: Proletjelo je u trenu

Ecija Ojdanić uživa u rekreaciji vikendom: Proletjelo je u trenu

Ecija inače često koristi društvene mreže kako bi se hvalila svojim uspjesima u teretani i izvan nje. Više je puta priznala koliko ju treninzi ispunjavaju i kako se zbog njih osjeća bolje

Glumica Ecija Ojdanić (47) otkrila je vjernim obožavateljima kako se opušta i kako provodi svoje subotnje jutro. Objavila je fotografiju s članovima atletskog kluba Sljeme s kojima je ponosno pozirala na nekoj od destinacija koje su obišli.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Subota je dan za špicu. Naša špica trajala je 25 kilometara, i to od srednjeg mosta, preko Jaruna, Trešnjevke, Črnomerca, pa sve do Lukšića i nazad. Uz dobro društvo proletjelo je u trenu - napisala je glumica u opisu.

- Fantastična volja i primjer! - poručili su joj obožavatelji, a mnogi su u komentarima ostavili emotikone vatrice i srca.

Glumica inače često koristi društvene mreže kako bi se hvalila svojim uspjesima u teretani. Više je puta priznala koliko ju treninzi ispunjavaju i kako se zbog njih osjeća bolje.

Na fotografiji sredinom srpnja pokazala je ravan trbuh dok pozira između sprava za vježbanje u šarenim tajicama i kratkoj majici. Među brojnim lijepim komentarima, našao se i jedan koji je kritizirao glumicu.

- Loš izgled. Nekad je bila prava žena, ovo sad ništa. Vratiti koje kilo. Ne vidim čvrstoću tijela, nemojte ženu lagati da je super - napisala je tada pratiteljica.

Nekolicina je brzo stala u glumičinu obranu i poručila joj da se ne obazire na takve komentare.

- Ono što se možda ne vidi na slici jest mentalna čvrstoća, zbog toga i vježbam, prioritetno - odgovorila je Ecija bez dlake na jeziku.

Najčitaniji članci