Show

Komentari 33

Ecija pokazala kako izgleda sa šminkom i bez nje: Neodoljiva si

Ecija pokazala kako izgleda sa šminkom i bez nje: Neodoljiva si

U prvom kadru je bila u ležernom izdanju, dok je u drugome bila našminkana, s uvijenom kosom i u crnoj majici koja je naglasila njezin dekolte

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić (34) pratiteljima je dala uvid u to kako izgleda subotom ujutro, a kako navečer.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Ecijom Ivušić

Najprije je pozirala bez šminke, s podignutom kosom i u bijeloj majici.

Drugi kadar prikazivao je Eciju sređenu, našminkanu, s uvijenom kosom i u crnoj majici koja je naglasila njezin dekolte.

- Molim te prestani ovakve stvari objavljivati. Netko će mi te oteti - komentirala joj je prijateljica i voditeljica Lucija Helena Kajić, dok su drugi pisali kako izgleda neodoljivo. 

Ecija je prije nešto više od mjesec dana opisala što joj se sve dogodilo u 2020. godini. 

- Zvala sam to fenomen 4P - pandemija, potres, prekid veze i prekid radnog odnosa. Tim redoslijedom. Sve u vremenskom periodu od mjesec dana. Svaki put kad bih nakon tjedan dana došla malo k sebi, slijedio je novi nokaut. Prijatelj se našalio da se nada da neće doći i do 5P, a na moje pitanje što bi bilo peto, provalio je pogreb. Tada je bio crni humor, ali pola godine kasnije došao je i novi punch - pokopala sam Leeloo, svog 16-godišnjeg psića, koja mi je uginula na rukama - napisala je Ecija. 

Najčitaniji članci