Obavijesti

Show

Komentari 38

'Imao sam 14 godina kada me dirao, a prijatelja mi je silovao'

Zbog traume sam godinama poslije išao kod terapeuta, rekla je zvijezda Hitne službe Anthony Edwards kojega je zlostavljao producent. Novi na popisu optužbi za zlostavljanje su Takei i Travolta

VIDEO

Gary Goddard (63) me zlostavljao, a mog najboljeg prijatelja je silovao i to je trajalo godinama, napisao je na stranici 'Yes Mom, There is Something Wrong' glumac Anthony Edwards (55).

Zvijezda serije Hitna služba optužio je producenta i pisca da ga je zlostavljao kada je imao 14 godina, te da su on i prijatelji šutjeli o tome.

- Djeca žrtve zlostavljanja često se osjećaju odgovornima zbog toga – kaže Edwards.

The Girl with the Dragon Tattoo Premiere - New York

Priznao je da je nekoliko godina poslije zbog zlostavljanja tražio stručnu pomoć terapeuta. Prisjetio se i susreta s Goddardom prije 22 godine, kada mu je na aerodromu govorio kako se kaje i da je potražio pomoć. Producent se oglasio preko glasnogovornika.

- Tvrdnje gospodina Edwardsa bez sumnje mogu odbaciti u Garyjevo ime. Upoznao je Anthonyja prije 40 godina, bio mu je mentor, učitelj i prijatelj, pa ga je ova priča dodatno pogodila – rekao je glasnogovornik Sam Singer.

Nova optužba za zlostavljanje na 'adresi' je Georgea Takeija (80). Redatelja, aktivista i glumca, najpoznatijeg po ulozi Zvjezdanim stazama, optužio je Scott Brunton (59).

Bivši model i glumac tvrdi kako je bio s Takeijem bio na večeri, a potom otišao kod njega u stan 'na još jedno piće'. Ubrzo mu se zamantalo, a kada se probudio hlače su mu bile spuštene, a stariji kolega pokušao mu je skinuti gaće.

Na sve dužoj listi zlostavljača našao se i John Travolta (63). Glumac je navodno pokušao oralno zadovoljiti kolegu i prijatelja Jeffa Conawaya dok je spavao. Optužbe je iznijela bivša zaručnica od Conawaya, Vikki Lizzi.

PA/Pixsell

Tvrdi da je događaj jako uznemirio njenog bivšeg partnera koji je nakon te noći prekinuo prijateljstvo s Travoltom. Conaway je preminuo prije 6 godina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju