Obavijesti

Show

Komentari 17

Eh, da su znali... Čak je sedam muškaraca odbilo Hilary Duff

Eh, da su znali... Čak je sedam muškaraca odbilo Hilary Duff
3

Američka glumica u showu 'Kyle and Jackie O' pristala je na izazov u kojem je morala sudjelovati u spojevima na slijepo. Lani se rastala od Mikea Comrieja

VIDEO

Nedavno je priznala da ima profil na Tinderu, aplikaciji za spajanje partnera, a sada je otišla i korak dalje. Hilary Duff (27) u radijskom showu 'Kyle and Jackie O' pristala je na izazov u kojem je sudjelovala u osam spojeva na slijepo.

Telefonom je razgovarala s muškarcima i nije smjela otkriti svoj identitet, a predstavila se kao 157 cm visoka plava Amerikanka iz Teksasa. Muškarcima je rečeno da prekinu vezu čim čuju nešto što im se ne sviđa.

Prvog je izgubila kada mu je rekla da u muškarcu traži nekoga tko ju može nasmijati, ima dobru osobnost i priča smiješne besmislice. Sljedeća dva prekinula su vezu čim je rekla da je samohrana majka, a još su dvojica pobjegla kada je rekla da joj ne smeta ako muškarac još nema karijeru, ali da bi barem trebao imati neke planove u tom smjeru. Posljednjoj dvojici bilo je previše nakon što je rekla da obožava životinje te da dopušta svojim psima da spavaju s njom u krevetu.

Jedino je stanoviti Tony ostao do samog kraja i jako se iznenadio kada je saznao s kim razgovara. Oduševio se i dao Hilary svoj broj, a voditelj je tada rekao da ga glumica i pjevačica vjerojatno nikada neće nazvati.

- Nikad ne reci nikad, pa prijavila sam se na Tinder - rekla je Duff i tako dala Tonyju malo nade da će se ipak upoznati i uživo.

HIlary Duff ima sina Lucu (3) iz četverogodišnjeg braka s Mikeom Comriejem od kojeg se rastala prošle godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin