Obavijesti

Show

Komentari 143

Eh, kad te mama ovako 'hvali': Maca je spavala s Lukasom...

Eh, kad te mama ovako 'hvali': Maca je spavala s Lukasom...
5

Enesa Hodžić, majka bosanske starlete Mace Diskrecije, tvrdi da je njezina kći bila s pjevačem Acom Lukasom te da joj je on zauzvrat obećao karijeru u glazbi

VIDEO

Nije ona s njim bila zbog novca, već da joj pomogne u karijeri. Na kraju se dogodilo to da ona nije htjela novce, a on ju je iskoristio i ostavio, rekla je za srpski Kurir majka Mace Diskrecije koja šokira svojim ponašanjem u reality showu 'Parovi' koji se trenutačno prikazuje na srpskoj televiziji. 

Enesa Hodžić tvrdi da njezinu kćer nije prevario samo poznati pjevač, već da je lista onih koji su joj nudili novac za seks poduža te da je uglavnom riječ o ljudima s estrade. Tvrdi da joj je i menadžer Selme Bajrami nudio da spava s njim, a da će joj zauzvrat snimiti CD. No ona mu je navodno rekla da će na sve pristati, ali nek joj prvo pomogne snimiti album. Starletina majka istaknula je da su loša iskustva s muškarcima ostavila traga na njoj. 

'Muškarci su je razočarali pa je sad s njima samo iz interesa'

- Moje dijete se razočaralo u muškarce i sad je s njima samo iz interesa. Bira samo one s dubljim džepom - objasnila je. 

Podržala je kćer kad se prijavila za sudjelovanje u reality showu, no zabranila joj je da joj dolazi pred oči ako se bude seksala pred kamerama. Enesa kćer redovito gleda, a kaže i da se njezino ponašanje pred kamerama ne razlikuje od onog u stvarnom životu. 

- Veoma je osjetljiva i nema samopouzdanja. Oduvijek je htjela imati lijepu i skupu garderobu. Želi na brz način doći do novaca. Nikad joj nismo smjeli reći da postoji netko ljepši od nje jer ne zna primiti kritiku - zaključila je Macina majka. 

Aca Lukas za Kurir je sve demantirao. Rekao je da nema pojma o nikakvoj Maci te da ne želi da ga ljudi više zovu zbog starlete iz 'Parova'. 

- Kako mene možete miješati s njima. Nikad nisam čuo za tu osobu - rekao je. 

Maca se srami svog porijekla

Majka je otkrila da Senadu, to jest Macu, otac nikad nije priznao. Zna da postoji, ali je nikad nije želio upoznati, a kako je otkrila njezina majka, ona se toga srami. Macina majka udala se nakon što ju je rodila, a njezin pokojni suprug brinuo se za nju sve dok nije preminuo. 

- Maca se srami svoje obitelji. Sad nemamo nijednu zajedničku sliku, samo kad je bila mala - otkrila je Macina majka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja