Show

Komentari 1

Elemental treći put nominiran za MTV nagradu, a Luce prvi

Elemental treći put nominiran za MTV nagradu, a Luce prvi

Najviše MTV EMA nominacija dobili su Beyonce i Justin Bieber, a za najbolje Adria izvođače nominiranu su Elemental, Luce, S.A.R.S., Siddharta i Toni Zen

MTV EMA dodjela nagrada ove će se godine održati u Rotterdamu u nedjelju, 6. studenog 2016. Popis nominiranih predvode Beyoncé i Justin Bieber koji će se nadmetati u čak pet kategorija. U stopu ih prate Adele, Coldplay, Lukas Graham i Shawn Mendes, koji su dobili po četiri nominacije.

Šansu da osvoje po tri MTV EMA nagrade imaju Rihanna i Drake, koji se zajedno natječu u kategoriji Najbolja pjesma s hit singlom 'Work'. Pored njih, za titulu vlasnika Najbolje pjesme natječu se još i Adele sa pjesmom 'Hello', Justin Bieber sa singlom 'Sorry', Lukas Graham s baladom '7 Years' i Mike Posner sa ljetnom himnom 'I Took A Pill In Ibiza'.

Nominirani u ovoj kategoriji otkriveni su u videu mladog španjolskog pjevača i internet senzacije, Leroya Sancheza, koji je izveo mix njihovih pjesama. 

Od danas počinje glasanje i za nominirane izvođače u MTV Best Adria Act kategoriji. U utrci za titulu najboljeg regionalnog izvođača nalaze se Elemental, Luce, S.A.R.S., Siddharta i Toni Zen.

Zagrebački hip hop velikani, bend Elemental, nisu krili oduševljenje zbog treće MTV EMA nominacije. 

- Stvarno smo sretni zbog nominacije za Best Adria Act! Ova je godina bila nevjerojatna, i ova nominacija samo zaokružuje jedno fantastično putovanje od trenutka kada smo odlučili samostalno izdati naš posljednji, dvostruki album 'Tijelo'. Uzeli smo vremena i koncentracije da napravimo album s kojim smo 200% zadovoljni, od prve do zadnje pjesme, a izgleda da je to urodilo plodom - od fantastičnih recenzija, prepunog Doma Sportova u Zagrebu i Hale Sportova u Beogradu, nagrade Porin za pjesmu godine, ljeta prošaranog svirkama posvuda po regiji - i onda jesen počne s ovom nominacijom za Best Adria Act! A godina još nije niti gotova! Može li bolje - poručili su članovi Elementala. 

Za mladu i talentiranu kantautoricu Luce ovo je prva MTV nominacija:

- Jako sam sretna i počašćena što sam dio ovogodišnjih nominacija. Veliko hvala MTV-u na tome, a vas dragi ljudi ovom prilikom pozivam da mi date svoj glas i time omogućite da sreća bude još veća - rekla je Luce. 

Glasanje u svim kategorija za MTV EMA nagrade odvija se na linku MTVEMA.COM i trajat će do subote, 5. studenog u 23:59.
 

Najčitaniji članci