Show

Komentari 54

Belen je dekolteom zasjenila Elisabettu na njezinoj svadbi

Belen je dekolteom zasjenila Elisabettu na njezinoj svadbi

Glumica i kirurg u nedjelju su se vjenčali nakon godinu dana veze na Sardiniji u katedrali Sassari. Elisabetta je zablistala u bijeloj vjenčanici s dugačkim šlepom

Bivša djevojka Georgea Clooneyja vjenčala se u nedjelju na Sardiniji. Elisabetta Canalis (36) zablistala je u bijeloj vjenčanici s dugačkim šlepom kada se pojavila pred katedralom Sassari na Sardiniji. Nakon godinu dana veze udala se za kirurga Briana Perrija (46).

U pratnji svog oca Cesarea stajala je pred katedralom s bijelim buketom u ruci i mahala mnogim okupljenima, prije nego ušla unutra. Na vjenčanju je bila i njezina prijateljica Belen Rodriguez, koja je skoro ispala veća zvijezda od mladenke. Belen se, naime, pojavila u plavoj haljini koja je bila prozirna na prsima, a kako nije nosila grudnjak, okupljeni su više pričali o njezinom dekolteu nego o prekrasnoj mladenki.

Canalis je s Brianom prohodala nakon što su ona i Steve-O prekinuli 2013. godine. Njezina najpoznatija veza je ipak ona s Clooneyjem, a zbog te veze je postala poznata u cijelom svijetu. Ona i holivudski zavodnik zajedno su bili 18 mjeseci. Osim s njima dvojicom, Elisabetta je bila i s Christianom Vierijem te redateljem Gabrieleom Muccinom. 

Najčitaniji članci