Obavijesti

Show

Komentari 0

Elizabeta Kukić kao urednica na jedan dan: 'Sve je savršeno'

Elizabeta Kukić kao urednica na jedan dan: 'Sve je savršeno'
10

Glumica je u 24sata došla kao gost urednik. Svidjelo joj se kako su novinari napisali temu 'Mogu li mladi glumci danas uspjeti bez sapunica'

VIDEO

Ovo je prvi novinarski kolegij na kojem sam bila u životu. Ne znam je li urednička ekipa uvijek ovako savršeno spremna, štima li uvijek sve tako kao danas. Vidim da glavni urednik nije imao ni jednu veću primjedbu, da je sve bilo napravljeno po prvotnom dogovoru. Savršeno, rekla je Elizabeta Kukić (60).

Glumica je u 24sata došla kao gost urednik. Svidjelo joj se kako su novinari napisali temu 'Mogu li mladi glumci danas uspjeti bez sapunica'.

- Tema je lijepo obrađena, objektivno napisana. Mislim da su prave osobe i kontaktirane - rekla je Elizabeta. U iznimno bogatom glumačkom opusu nikad nije igrala novinarku, urednicu, pa ni portirku u novinskoj kući. Kad bi joj došla takva uloga, obratila bi se, kaže, u 24sata, ali i sestri, koja je urednica u jednim novinama. Proces stvaranja novina jako joj se svidio.

- Volim poslove koji podrazumijevaju kreativnost. Novinarski posao to jest. I snalaženje u iznenadnim situacijama, kad se sve okrene naopačke pa moraju reagirati u trenutku. Sviđa mi se što je jako izražena individualnost, a opet je sve dio tima. Baš kao i u kazalištu. Svaki od nas sa svim svojim interesima, manama, talentom, radom..., mora se uklopiti u cjelinu i taj proces mi je jako zanimljiv - priča Elizabeta.

Dodaje da se i u glumi i u novinarstvu uvijek mijenjaju uvjeti rada bez obzira na to koliko godina radiš. Uvijek, kaže, postoji trenutak iznenađenja bez obzira na to koliko si dugo i s kime si u poslu. Svojim je novinarima, kao šefica, bila jako zadovoljna.

- Sviđa mi se što je ekipa izuzetno mlada, ambiciozna i agilna - rekla je i dodala da smo je ugodno iznenadili pozivom da kao gost urednik provede dan u najprodavanijim novinama.

- Brojka je impozantna i tim više sam počašćena da ste me se sjetili, da budem dio vašega slavlja - rekla je glumica.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM IZ ŠEHEREZADE: Nekad prekrasna glumica danas izgleda poput plastične lutke

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu