Show

Komentari 42

Ella Dvornik iskreno o operaciji grudi: 'Bila mi je bolnija nego carski rez, nisam ništa mogla'

Ella Dvornik iskreno o operaciji grudi: 'Bila mi je bolnija nego carski rez, nisam ništa mogla'

Pretrpi čovjek sve kad nešto želi. Nije mi žao, sve je super ispalo i jako sam zadovoljna, rekla je Ella, koja je grudi povećala prije rođenja mlađe kćeri Lumi kako bi postigla simetričnost

Influencerica  Ella Dvornik (31) ne krije da se više puta podvrgnula estetskim korekcijama, a u intervjuu za Večernji list otkrila je detalje o operaciji povećanja grudi.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Iskreno, bilo mi je bolnije nego carski rez. Nakon carskog reza mogla sam odmah ustati, nakon operacije grudi nisam ništa mogla. Ali, dobro, pretrpi čovjek sve kad nešto želi. Nije mi žao, sve je super ispalo i jako sam zadovoljna - ispričala je.

Podsjećamo, Ella je iznenadila je dio javnosti priznanjem da je prije rođenja kćeri Lumi operacijom povećala grudi. Otkrila je kako je to napravila zbog simetričnosti grudi te da sada nosi košaricu D.

Ella je uvijek bila otvorena po pitanju zahvata koje je radila. Prvo što je napravila bio je popravak zubiju te stavljanje keramičkih krunica. Idući na redu bio je nos koji je operirala 2019. godine. Tada je rekla da se za tu operaciju odlučila iz isključivo estetskih razloga.  

Godinu dana kasnije otkrila je da je ubrizgala botoks i filere u usne, a cijeli je postupak pokazala u YouTube videu. Taj zahvat tada nije napravio drastičnu razliku u licu influencerice, ali je i dalje htjela otvoreno o tome razgovarati sa svojim pratiteljima.

Uslijedio je i CoolSculpting, to jest, zamrzavanje sala, a rezultate je ponovo podijelila sa svojim pratiteljima na YouTube kanalu.

Najčitaniji članci