Show

Komentari 50

Ella Dvornik pozirala bez odjeće u kadi pa pokazala tetovaže

Ella Dvornik pozirala bez odjeće u kadi pa pokazala tetovaže

Sutra je jedan jako poseban dan, nadam se da neću prežestoko proslaviti ali morala sam si udovoljiti, napisala je Ella u opisu videa koji je u par sati skupio preko 12 tisuća lajkova

Ella Dvornik (30) je u posljednjem videu na društvenim mrežama pokazala kako slavi odlazak njezinih kćeri Balie (3) i Lumi (1) u vrtić.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sutra je jedan jako poseban dan. Balie i Lumi kreću u vrtić pa sam proslavila udovoljavanjem sebi - napisala je Ella u opisu videa koji je u par sati skupio preko 12 tisuća lajkova.

Influencerica se brčkala u kadi potpuno gola, samo s ručnikom na kosi i sunčanim naočalama na licu. Leđima okrenutim prema kameri, pratitelji su mogli vidjeti njene tetovaže na tom dijelu tijela.

Jedna pratiteljica ju je u komentarima pitala što će joj sunčale naočale u kadi.

'Pa ovo je Instagram' - spremno joj je odgovorila influencerica.

-  Jedva čekam sutra nadam se da neću prežestoko proslaviti sutrašnji dan pa da šaljem još nekog u vrtić iduće godine (šalim se, ne brinite) - nasmijala je Ella pratitelje, a jedna od njih joj je preporučila: 'Jednog bracu još moraš slati na godinu u vrtić. Za useljenje u novu kuću ide i prinova

'To je to kraljice', 'Prekrasna si', 'Uživaj tako treba', 'Ti si potpuno svoja i iskrena' - samo su neki od komplimenata koje je Ella dobila.

Najčitaniji članci