Show

Komentari 7

Ella Dvornik zapjevala kćerima, nije ih oduševila pa ju stišavale

Ella Dvornik zapjevala kćerima,  nije ih oduševila pa ju stišavale

Cure ja sam odlučila nešto, jel me čuješ Balie? S obzirom na to da ste vi mene mučile s vašim pjevanjem, mama je odlučila nešto vama otpjevat. Jesi spremna? Pitala je Ella svoju Ballie, a onda je otpjevala pjesmu

Influencerica Ella Dvornik (31) često sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli situacije iz privatnog života pa je jednu takvu podijelila i sada. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, ovog puta nasmijala je izvedbom pjesme Zeko i potočić. Otpjevala ju je svojim kćerima Balie Dee (4) te Lumi Wren (2) jer su je, kaže, izmučile svojim pjevanjem.

- Cure ja sam odlučila nešto, jel me čuješ Balie? S obzirom na to da ste vi mene mučile s vašim pjevanjem, mama je odlučila nešto vama otpjevat. Jesi spremna? - Pitala je Ella  Balie, a onda je otpjevala pjesmu.

Bila je vrlo glasna što je, čini se, zasmetalo malenu Lumi.

- Mama stop - povikala je Lumi kako bi zaustavila Ellu na vrijeme, a Balie je cijelo to vrijeme samo gledala i šutjela.

Vrlo brzo sakupila je mnoštvo komentara i lajkova.

- Da ti tata nije Dino, aj ne bi ništa rekao, ali ovako - komentirao je jedan od korisnika TikToka, na što mu je Ella odgovorila:

- Prdnula mi je mama u uhu nažalost - našalila se Ela uz emotikone koji plaču od smijeha.

Jedna od korisnica poručila je Elli da bolje pjeva kao Tintilinić u showu 'Masked Singer', a druga pak da se ne glupira jer zna pjevati.

- Jer znam da znaš kao mala pjevala si - zaključila je.

Najčitaniji članci