Obavijesti

Show

Komentari 9

Ellie Goulding je trudna: Suprug jako uživa u mojim oblinama

Ellie Goulding je trudna: Suprug jako uživa u mojim oblinama
6

Glazbenica je poznata po tome da pazi na liniju pa je istaknula da joj nije bilo lako prijeći sa salata i zdrave prehrane na brzu hranu, za kojom jako žudi otkako je trudna

VIDEO

Pjevačica Ellie Goulding (34) sa suprugom Casparom Joplingom (29)očekuje prvo dijete. Vijest je objavio magazin Vogue za koji je britanska glazbenica pozirala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

U bijeloj haljini istaknula je trudnički trbuščić, a Ellie je trudna oko 30 tjedana. Par je sretne vijesti saznao u kolovozu prošle godine, na njihovu prvu godišnjicu braka. 

Trudnoću nisu javnosti otkrili do sada jer se htjela posvetiti činjenici da postaje majka s obzirom da ju je vijest iznenadila. 

- Kad sam saznala da sam trudna, nisam mogla vjerovati da je to istina - rekla je Elle pa nastavila: 

- Trudnoća me učinila čovjekom. Tražim neku bolju riječ od 'ženstvenosti', ali ne nalazim je. Sada imam obline koje nikad prije nisam imala. Uživam. I moj suprug također. 

S Casparom je od 2017., a vjenčali su se u gotičkoj katedrali York Minster u engleskom gradu York ispred koje su se okupili brojni obožavatelji, ali i poznate 'face' koje su došle na svadbu. Ellie je poznata po tome da pazi na liniju pa je istaknula da joj nije bilo lako prijeći sa salata i zdrave prehrane na brzu hranu, za kojom jako žudi otkako je trudna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu