Obavijesti

Show

Komentari 5

Elle Style Awards: M. Gotovac dobila nagradu za životno djelo

Elle Style Awards: M. Gotovac dobila nagradu za životno djelo
24

Održana je peta po redu dodjela nagrada Elle Style Awards. Nagrada za Životno djelo pripala je Mani Gotovac, dok je Nevena Rendeli dobila nagradu za Najbolji celebrity stil

VIDEO

U zagrebačkoj Laubi - Kući za umjetnost i ljude održana je peta po redu dodjela prestižnih nagrada za stil - Elle Style Awards 2016., na koja su stigla brojna poznata lica poput Josipe Lisac , glumica Bojane Gregorić, Kristine Krepele i Lucije Šerbedžije, dizajnera Jurja Zigmana, TV voditeljice Mije Kovačić, modela Kristine Šalinović, modna agentice Tihane Harapin Zelepugin, spisateljice Jelene Veljače, TV voditelja i producenta Joška Lokasa te pjevača Luke Nižetića.

Domaćini ovogodišnje dodjele bili su pjevač Marko Tolja i voditelj Ivan Vukušić.

Nagradu za životno djelo peladobila je Mani Gotovac, teatrologinja i dramaturginja koja godinama sudjeluje i oblikuje ne samo hrvatsku kazališnu scenu.

- Ponosna sam što sam dobila nagradu. Elle isključuje riječ ' ja0 pa onda i svaki ego trip. Isključuje riječ 'ti ' pa onda i ljubav i mržnju. Elle – znači ona, ona neodređen, tajna, neobjašnjiva – žena . U mom osobnom primjeru Elle isključuje ljepotu. On ovdje može govoriti samo o nekoj nevidljivoj, unutarnjoj ljepoti . O ljepoti upornosti, rada, iskustva, o ljepoti i riječi . U tome sam provela svoj dosadašnji vijek . A što me tek čeka , ehehej! – istaknula Gotovac.

- Jako mi je drago da je tako prestižan brend i časopis prepoznao moju modnu zaigranost i nonšalanciju! A kako iza svake uspješne žene stoji još uspješnih žena, tako ne mogu ne zahvaliti mojoj TV kostimografkinji Nataši Svekler, koja uvijek pazi da ne pretjeram,Anamarije Brkić A’marie zbog koje i kad se tako ne osjećam, izgledam glamurozno, Aleksandri Dojčinović, eNVy roomu i ostalim hrvatskim dizajnerima koji me oduševljavaju svojim dizajnom i zbog kojih volim hrvatsku modu” – nije mogla sakriti oduševljenje TV voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, koja je na prestižnoj dodjeli nagrada Elle Style Awards 2016. osvojila nagradu za Najbolji celebrity stil.

Pokretanje videa...

01:37

Osim celebrity stila, najveću pozornost  privukla je nagrada za Najboljeg dizajnera, a ove godine laureat je domaća dizajnerica svjetskog glasa, Ivana Omazić čiji je brend IO svojim umjetničkim, ručno rađenim i pomno osmišljenim dizajnom osvojio kupce u čak 14 zemalja.

Nagradu u kategoriji Najbolji dizajner accessoiresa osvojio Mauro Massarotto, Sheriff & Cherry; Novo lice 2016. je Anamarija Crnoja (Talia Model); Najbolji mladi dizajneri su Klisab, Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić.

Najbolji model je Faretta (Colors Model Management), čiji je najzapaženiji nastup bio za mušku kolekciju Givenchyja, koju je nosila s nekim od najvećih svjetskih modela, poput Natalie Vodianove, Irine Shayk, Belle Hadid i Kendall Jenner.

U kategoriji Elle Decoration: najbolji produkt/vizualni dizajner nagradu su osvojili Sandro Dujmenović i Marko Hrastovec, a nagradu za Najbolji dizajn interijera dobio je Studio Franić Šekoranja.

Talentom godine proglašen je mladi pijanist Aljoša Jurinić koji je, nakon što je osvojio sve veće domaće nagrade, svojim talentom, posebice osjećajem za interpretacije zahtjevnog Chopina, zaslužio i nekoliko relevantnih priznanja van naših granica, a posljednje među takvima bilo je ono na prestižnom natjecanju Kraljice Elizabete II. u Bruxellesu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti