Obavijesti

Show

Komentari 14

Ellen će zaraditi 121 milijun kn za sezonu: 'Nisam pohlepna...'

Ellen će zaraditi 121 milijun kn za sezonu: 'Nisam pohlepna...'
8

Htjela sam veću moć i osjećaj vlasništva nad ovom serijom. Kada korporacija Disney zaradi tri milijarde dolara na nečemu čega si i ti dio, počneš vjerovati da ti zaslužuješ 'komad' toga, kaže glumica Pompeo

VIDEO

Napokon postajem ravnopravna muškim kolegama. Znam da ću zaraditi ogromnu lovu, ali televizijski i filmski studiji na nama glumcima zarađuju milijarde, rekla je Ellen Pompeo (48). Američka glumica je potpisavši ugovor s televizijskom kompanijom ABC za 15. sezonu serije 'Uvod u anatomiju' postala jedna od najplaćenijih zvijezda u Hollywoodu. Pompeo će dobivati 575.000 dolara za svaku epizodu (oko tri i pol milijuna kuna), odnosno preko 20 milijuna dolara (121 milijun kuna) za sezonu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:12

- Mislim da nisam pohlepna. Kada korporacija Disney zaradi tri milijarde dolara na nečemu čega si i ti dio, počneš vjerovati da ti zaslužuješ 'komad' toga - objasnila je glumica. Smatra da sve ovisi o stajalištu s kojeg gledaš na posao. Pompeo je ispričala kako je otišla Shondi Rhimes, kreatorici 'Uvoda u anatomiju' i rekla joj kako se slaže da serija ubuduće emitira na Netflixu. No htjela je osjetiti poticaj da nastavi tumačiti lik doktorice Meredith Grey. 

- Htjela sam veću moć i osjećaj vlasništva nad ovom serijom. Tada smo dogovorile novu plaću za mene - prisjetila se glumica. Tvrdi da je za nju odlučujući trenutak na setu bio kada je njezin kolega Patrick Dempsey (52), koji je tumačio jednog od glavnih likova, napustio seriju. 

Pravi razlog odlaska: Doktor Zgodni na setu je imao aferu
Pravi razlog odlaska: Doktor Zgodni na setu je imao aferu

- Nisu ga više mogli koristiti protiv mene u pregovorima za honorar. Do tada su mi godinama govorili ako se ne složim s ugovorom koji mi nude, da imaju njega - objasnila je Pompeo. Nikad nije saznala jesu li u takve situacije dovodili i Dempseyja prije odlaska iz serije, a kada mu je predložila da zajedno idu na pregovore oko plaće odbio je njezinu ideju. Uvijek je smatrala da je nepravda što više zarađuje od nje jer je ona igrala glavnog lika Meredith Grey po kojem je nastalo originalno, englesko ime serije 'Grey's Anatomy'. 

2007 People

- Tražila sam ih radi principa da mi daju pet tisuća dolara veću plaću od njega, ali nisu htjeli. Trebala sam u tom trenutku otići, ali nisam. Jednostavno nisam im željela dopustiti da nastave bez mene kako su mi prijetili. Vjerojatno su se poput mene osjećale brojne glumice - napomenula je Pompeo. 

Obožavatelji serije 'Uvod u anatomiju’ žele dr. Zgodnog
Obožavatelji serije 'Uvod u anatomiju’ žele dr. Zgodnog

Tvrdi da su nakon Dempseyjeva otkaza producenti požurili naći novog glumca da ga zamijeni što je nju razbjesnilo. Nazivali su ju dok je bila na odmoru i tražili mišljenje. 

- Ispitivali su me može li ovaj ili je bolji onaj, a ja sam bila ljuta. Nisam shvaćala zašto ga moraju zamijeniti i nije li dobro što moj lik može nastaviti seriju - rekla je i dodala da joj je drago što nije odustala od 'Uvoda u anatomiju' unatoč teškim trenucima. 

The Cosmopolitan Grand Opening - Las Vegas

Pompeo, koju je uloga doktorice Grey proslavila, je u braku s glazbenim producentom Chrisom Iveryjem (51) i imaju kćeri Stellu (8) i Siennu (3) te sina Elija (1). 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...