Show

Komentari 1

Ellen uselila kod Courteney Cox: 'Iskreno, grozna si cimerica! Uzela si obje strane kupaonice'

Ellen uselila kod Courteney Cox: 'Iskreno, grozna si cimerica! Uzela si obje strane kupaonice'

Voditeljica je prodala svoj dom na Beverly Hillsu pa se preselila kod poznate prijateljice. Tvrdi da razlog nisu bračni probleme sa suprugom Portiom

Američka voditeljica Ellen DeGeneres (63) koja trenutno nije na dobrom glasu, godinama živi sa svojom suprugom glumicom Portiom De Rossi (48), ali u svojoj emisiji otkrila je kako trenutačno stanuje kod poznate prijateljice, Courteney Cox (56), glumice iz serije 'Prijatelji'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na njezino pitanje kakva je cimerica, Cox je dala iskren odgovor:

- Pa, Ellen, kao prvo ti si moj stilski guru. Bila sam nervozna jer ćeš tu boraviti, pa sam pomaknula sve svoje stvari na desnu stranu kupaonice da bi imala prostor u ladicama - rekla je glumica.

- Stvarno sam se spremala za tebe. Sve izgleda sjajno i odjednom vidim da je tvoja četkica na mojoj strani i da nema moje šminke. Grozna si cimerica. Uzela si obje strane kupaonice -  ispričala je Courtney kroz šalu.

- Ne, tvoju stranu je uzela Portia. Držala sam se svoje strane i onda je Portia došla i uzela tvoju stranu - rekla je Ellen.

- Da objasnim, nemam bračne probleme. Ne živim s Courteney Cox zato što sam izbačena iz svoje kuće. Prodali smo našu kuću na Beverly Hillsu. Tvoja šminka je i dalje tamo - objasnila je voditeljica

 

 

Najčitaniji članci